SON DAKİKA

En Son Nokta

TRAKYALILAR HAMİT ÖNCÜ’YE SAHİP ÇIKTI

AK Parti Esenyurt Belediye meclis üyesi adayı Engin Karaboz hemşerileri olan Trakyalılar ile TBMM 29. Dönem meclis başkanı Mustafa Şentop’u AK Parti belediye başkan adayı Hamit Öncü buluşturdu. Karaboz yaptığı açıklamada, ‘Listelerinde bizlere yer veren, değer veren Hamit Öncü’nün sonuna kadar arkasında durmaya söz veriyoruz’ açıklaması yaptı.

Bilgileri Kopyala
TRAKYALILAR HAMİT ÖNCÜ’YE SAHİP ÇIKTI
Kategori: Genel - Bu haber 78.240 kez okundu.

AK Parti Esenyurt belediye meclis üyesi adayı Engin Karaboz Trakyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü ve TBMM 29. Dönem Başkanı Mustafa Şentop’u hemşerileriyle bir araya getirdi. Toplantıya ayrıca ilçe başkanı Harun Özer ve önceki dönem milletvekillerinden Tülay Kaynarca’da katıldı.

ENGİN KARABOZ: BİZE İNANAN HAMİT ÖNCÜ BAŞKANIMI DESTEKLEYECEĞİZ

Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren meclis üyesi adayı Engin Karaboz katılıma gösterilen ilgiden dolayı tüm hemşerilerine teşekkür ederken, ‘Mustafa Şentop bugün aramızda ve bizleri onura etmiştir kendisine teşekkür ediyorum. Siyasette çok aktif olmayan bir topluluğuz. Lakin bizi sayan değer veren siyasi yapanında her daim bir blok halinde yanında olduk. Birçok seçimde bunu gözlemleme fırsatı zaten yakaladık. Özellikle AK Parti döneminde bu camia çok destek gördü. Etkinliklerinde, gecelerinde, sosyal faaliyetlerinde o dönem belediye hep yanımızda oldu. Aramızda güzel bir bağ kurulmuştu. Maalesef bugün belediyeyi 5 yıldır yöneten belediye yönetiminde yeterince hizmet alamadık ve göremedik. Bu nedenle yeniden Esenyurt’un AK Parti belediyeciliği ile tanışmasına kanaat getirdik. İlçe başkanımız Harun Özer ve belediye başkan adayımız Hamit Öncü Trakya halkına verdiği değeri listelerde güzel yerlerde bizleri değerlendirerek göstermiş oldu. Biz verilen bu değeri unutmaz karşılığını her daim veririz. Bir rakibimiz var biliyorsunuz. Birçok senaryo ve oyunlarla gelen meclis listesini dahi saklayan bir yapıdan bahsediyorum. Belediye başkan adayı Esenyurttan olmadığı gibi Kürdistan Devleti Kurulsun gibi provakatif açıklamaları olan biri. Diğer taraftan ise içimizden biri olan Kıraç önceki dönem belediye başkanı Hamit Öncü var. Tabi ki hemşerilerim içimizden biri olan adayı Hamit Öncü başkanımı tercih edecektir. Bizim için vatan, bayrak, toprak her şeyden önemlidir’ diyerek AK Parti adayı Hamit Öncü’nün arkasında duracaklarını belirtti.

HAMİT ÖNCÜ: ESENYURTA ÇAĞ ATLATACAK PROJELERİMİZ VAR

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Kıraç’ta yaptıklarımız ortada inşallah Esenyurt’ta da önemli projeler kazandıracağız. Esenyurt’un ciddi problemleri var. Kentsel dönüşüm, trafik, sosyal sorunlar, sağlık ve kreş bunlardan sadece bazıları. Bu sorunları içinizden biri olarak göreve geldiğimizde kısa sürede ortadan kaldırmak için önemli projeler hazırladık. Araştırma Hastanesi projemiz 2024 yılı Sağlık Bakanlığı yatırım programına alındı. Yanına hemen Yanık Tedavi Merkezi yapacağız. Adliye Binası da yine hükümetimiz tarafından yatırım programına alındı. Otoparklara ihtiyacımız var kreşlere ihtiyacımız var kısa sürede bunlarda hayata geçecek. Raylı sistem geliyor Esenyurt’ta. Murat Kurum başkanımız seçildiğinde Mahmutbey’den gelen Metro hattı Esenyurt’un içerisine gelecek. Sonra ilavesi de eklendi buradan da Avcılar’a uzatıldı. 1994 yılında Cumhurbaşkanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda 3 sorundan bahsediliyordu. Bunlar devasa çöp dağları, hava kirliliği ve çukurlu yollar konuşuluyordu. Bunlar ortadan kaldırdık. Şimdi Esenyurt için devasa projeler hazırladık. Size söz kısa sürede bu sorunları ortadan kaldıracağız’ diyerek sözlerini tamamladı.

MUSTAFA ŞENTOP: BUNLAR İKİ KOYUNU GÜDEMEZLER

İstanbul’un ve Esenyurt’un beceriksiz yapılar ve belediye başkanları tarafından yönetildiğini belirten TBMM 29. Dönem başkanı Mustafa Şentop, ‘31 Mart’ta yerel seçimlere gidiyoruz. Yerel seçimlerde mahallemizin sokaklarımızın problemlerine yönelik yapılacak faaliyetleri aslında oylayacağız. Genel seçimde yenilenler bugünde hiç vazgeçmeyerek siyasi ve ideolojik mesajlar vermeye devam ediyor. Yada etnik siyasi tavırlarda bulunuyor. Esenyurt’ta üstü örtülmeye çalışılan gizlice faaliyet gösteren bir takım ilişkileri saklayan bir ittifak var. CHP burada paravan bir parti olarak kullanılıyor. DEM parti ve onun izin verdiği adayla, meclis listesi ile seçime giriyor. Genel seçimden sonra ne oldu? Millet ittifakı bileşenleri darmadağın oldu. Hepsi bir biri aleyhinde atıp tutuyor. Milletvekilleri ve oy verenler ‘İyi ki biz kazanmamışız’ açıklamaları yapıyor. Neden, çünkü daha kendilerini yönetmekten acizler. Bunlar mı ülkeyi yönetecekler? Bunlar mı 57 ilden büyük Esenyut’u yönetecekler. Bunlar iki koyunu bile güdemezler. İstanbul’u ve Esenyurt’u idare etmek kim?’ diyerek İstanbul’un ve Esenyurt’un AK Partili belediye başkanları tarafından yönetilmesi gerektiğini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!