SON DAKİKA

En Son Nokta

ERZURUM AŞKALE HAYDARHACI KÖYÜ DERNEĞİ FARK YARATIYOR

Esenyurt’un aktif derneklerinin başında gelen Erzurum Aşkale Haydarhacı Köyü Derneği yaptırdıkları afişleri ilçenin birçok noktasına asarak Esenyurt halkının Kurban Bayramını kutladı.

Bilgileri Kopyala
ERZURUM AŞKALE HAYDARHACI KÖYÜ DERNEĞİ FARK YARATIYOR
Kategori: Genel - Bu haber 56.723 kez okundu.

Kurban Bayramı hazırlıkları tüm yurtta olduğu gibi Esenyurt İlçesi’nde de devam ediyor.

Esenyurt’un başarılı ve aktif hemşeri derneklerinin başında gelen Erzurum Aşkale Haydarhacı Köyü Derneği Mübarek Kurban Bayramı’nın heyecanını yaşatmayı arzulayarak ilçenin en önemli meydanlarına ve ana arterlere Kurban Bayramı kutlama afişleri astı.

KURBAN BAYRAMI TÜM İNSANLIĞA HAYIR GETİRSİN

Haydarhacı Köyü Derneği Başkanı Hıdır Güneş Kurban Bayramı’nın önemine dikkat çekerek, ‘Bir Kurban Bayramı daha yaklaşıyor. Bu kutsal günlerde, yüreğimizi paylaşmanın ve umut olmanın sıcaklığı sarıyor. Kurban, ihtiyaç sahiplerine el uzatmanın, mazlumun yanında olmanın, gönülleri birleştirmenin en güzel vesilesidir.

Aziz milletimizin mübarek Kurban Bayramı‘nı canıgönülden tebrik ediyorum. Kurban Bayramı‘nın ailelerimize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum’ temennisinde bulundu…

HAYDARHACI KÖYÜ DERNEĞİ İL DERNEKLERİNDEN DAHA AKTİF

Aşkale Haydarhacı Derneği, köy derneği olmasına rağmen Esenyurt’ta birçok il derneğinden daha başarılı çalışmaya ve projelere imza attı. Dernek bugüne kadar ihtiyaç sahibi çok sayıda hemşerisine burs verirken özellikle Ramazan ve Kurban Bayramı döneminde ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı ve et yardımı yapmayı ihmal etmedi. Dernek yönetimi gezi ve ziyaret programları ile kurslar gerçekleştirerek tabela derneği olmadıklarını gösterirken birçok il derneğinden de daha aktif olduklarını ispatlamış oldu. Başkan Hıdır Güneş ve yönetimi özellikle genç ve eğitimli bir kadrosu ile yola çıkarken göstermiş oldukları başarılı performans Esenyurt’ta birçok kesim tarafından takdir görüyor…

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!