SON DAKİKA

En Son Nokta

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Bölgemizin önemli siyasetçileri, iş insanları, STK başkanları ve esnafları gönderdikleri mesajlarla gençlik bayramını tebrik etti.

Bilgileri Kopyala
19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN
Kategori: Genel - Bu haber 58.236 kez okundu.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli mücadeleyi başlattığı, Türk’ün bağımsızlık destanının 105. yılı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı gururla kutlarız. Ne mutlu Türküm diyene!

Harun Özer- AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı: 19 Mayıs kurtuluş günü, yürü ileri. Durmasın bu devrimler, dinmeden gözlerde yaş. Gözlerdeki yaşları durduracak gençlere selam olsun. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

Recep Tetik-Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Avcılar Hospital Yönetim Kurulu Başkanı: Yarının teminatı, ülkemizin aydınlık geleceği gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

Emin Batmazoğlu-Hukukçu: Gençliğimizin ve tüm ulusumuzun; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

Erkan Sanatsever-ESS Biyosidal Haşere Kontrol Yönetim Kurulu Başkanı: Vatanın bütün ümidi ve geleceği size, genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlanmıştır. Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Murat Özden-AK Parti İBB ve Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Tarihin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919′un 96.yıl dönümüne ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Togay Çoban-AK Parti İBB Meclis Üyesi ve Esenyurt Belediye Meclisi Grup Başkanvekili: ”Gençler Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız da beni takip edeceksiniz. Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar. Türk gençliği, gayeye, idealizme durmadan ve yorulmadan yürüyecektir. Bütün ümidim gençliktedir.” Kemal Atatürk…

19 Mayıs Gençlik Bayramı Kutlu Olsun

Nafiz ÖZDEMİR-İstanbul Anadolu İş Adamları Derneği Başkanı: Vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Abdurrahman Ada-Esenyurt Karadeniz Dernekler Federasyonu Başkanı: Samsun’dan Anadolu’ya doğan güneş tüm düşmanı boğduğu 19 Mayıs tüm Türk Gençliğine armağan olsun.

Gürbüz Süleymanoğlu-MÜSİAD Ardahan Şube Başkanı/İş İnsanı: 19 Mayıs kurtuluş günü, yürü ileri. Durmasın bu devrimler, dinmeden gözlerde yaş. Gözlerdeki yaşları durduracak gençlere selam olsun. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

Rasim EKMEKÇİ-İŞ İNSANI: Ey Türk Gençliği vazifelerini unutma bayramını da doya doya kutla. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Evren Pehlivan-ORDU KUYUMCULUK: Gence saygı ve güven, geleceğe saygı ve güvendir. Tüm Türk genliğinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

Hayrettin TAN-TAN YAPI İNŞAAT PVC LTD ŞİRKETİ: Yarının teminatı, ülkemizin aydınlık geleceği gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.

Kemal TÜRK-Avcılar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı: Atatürk’ün Cumhuriyet’i emanet ettiği gençler olmak üzere, tüm ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

Ferdi Kılıç-FERD YAPI Yönetim Kurulu Başkanı: 19 Mayıs yeni Türkiye’nin ve Atatürk’ün doğum günüdür. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Bayram Buğdaycı-FİBA HAFRİYAT NAK. İNŞ. YAPI PETROL ÜRÜNLERİ: Ey Türk Gençliği vazifelerini unutma bayramını da doya doya kutla. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Şahin Kırmızı-5K MÜHENDİSLİK/REDPAİNT: Hürriyetin adımı 19 Mayıs. Gençliğe verilmiş bir meşale. 19 Mayıs Sönmeyen bir ateş. 19 Mayısımız KUTLU OLSUN.

Timur Akçiçek-İŞ İNSANI: Türk genci, Türk İstiklali ve Türk Cumhuriyeti’nin yılmaz bekçisi, bugün ve yarınların tek ve en büyük güvencesidir. Gençler Bayramınız Kutlu Olsun…

Sait Üstündağ-İŞ İNSANI: 9 Mayıs 1919 Türkiye’yi aydınlatan güneşin ışığını yansıtıyor. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızın ulusumuza kutlu olsun..

Burhan Şaşmaz-İstanbul Batmanlılar Derneği Başkanı: Türk Milleti’nin büyük önderi Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği bu anlamlı bayramda milletimize sağlık, huzur, güven, başarı ve mutluluklar diliyorum. 

Orhan Onur-Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı: Gençliğimizin ve tüm ulusumuzun; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

Yusuf Kanca-İŞ İNSANI-Kanca İnşaat: ‘Gençler! Benim gelecekteki emellerimi gerçekleştirmeyi üstlenen gençler! Bir gün bu memleketi sizin gibi beni anlamış bir gençliğe bırakacağımdan dolayı çok memnun ve mesudum’ diyen Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğinin 19 Mayıs’ı kutlu olsun…

Veysel Etyemez-İŞ İNSANI: Atatürk’ün Cumhuriyet’i emanet ettiği gençler olmak üzere, tüm ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!