SON DAKİKA

En Son Nokta

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gururla kutluyor ve bu özel günü çocuklarımıza armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
Kategori: Genel - Bu haber 67.970 kez okundu.

Ulu Önder Mustafa Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen Çocuk Bayramı yurdun dört bir tarafında çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ruhunu sevdikleriyle paylaşmak isteyen bölgemizin önemli isimleri “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajları ve kutlama sözleri” aracılığıyla duygularını dile getiriyor.

Harun ÖZER-AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı: Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sevgi, umut ve neşe dolu günler geçirmesi dileğiyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Togay ÇOBAN-AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi: Umut dolu yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

Murat ÖZDEN-AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi: Çocuklarımızın sevinci, ülkemizin geleceğine dair umudumuzu her zaman canlı tutuyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutluyoruz!

Erkan SANATSEVER-ESS Biyosidal Haşere Kontrol Yönetim Kurulu Başkanı: “Baharın en güzel çiçekleri çocuklar. Eğer gülüyorsa çocuklar, daha aydınlık olacak yarınlar. Çocuklar; bu bahar, gelecek sizin!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!”

Evren PEHLİVAN-ORDU KUYUMCULUK: “Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır.” 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun!”

Koray ÇORUH-CRH MİMARLIK: “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun. Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir. Ulusal egemenlik, ulusun namusudur, onurudur, şerefidir.”

Bayram BUĞDAYCI-FİBA HAFRİYAT: “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.” 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun!”

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.