SON DAKİKA

En Son Nokta

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

30 Ağustos Zaferi’nin 101. yılı tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Bölgemizin önemli siyasetçileri, iş insanları, STK başkanları, hukukçuları, bürokratları ve esnafları gönderdikleri mesajlarla Türk halkının Zafer Bayramını kutladı.

Bilgileri Kopyala
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
Kategori: Genel - Bu haber 55.294 kez okundu.

Harun ÖZER-AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı: Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları şehitlerimizi saygı ile anıyor, tüm ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Abdullah KÜÇÜKOĞLU-AK Parti Avcılar İlçe Başkanı: Milli Kurtuluş Savaşı’mızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi’nin yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamak dileğiyle…

Togay ÇOBAN-AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Bu toprakları hangi şartlarda, nasıl kazandığımızın bilincinde olduğumuz sürece bize her gün zafer bayramı. Şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Bülent ZEREN-Avcılar Belediyesi Başkan Yardımcısı: Tarihteki büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer bayramı milletimizin dirlik ve birliği için, barış ve refahı için kutlu olsun.

Tuna Yüksel ÖZCAN-Avcılar Belediyesi Başkan Yardımcısı: Zafer, “Zafer benimdir” diyebilenindir. Başarı ise, “Başaracağım” diye başlayarak sonunda “Başardım” diyebilenindir. (Mustafa Kemal ATATÜRK) Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Bahattin DEMİR-SAMYELİ EĞİTİM KURUMLARI: Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu ve ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde; büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

Evren PEHLİVAN-ORDU KUYUMCULUK: Bu zafer, vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, yokluklara, rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa yedi düvele göstermiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Gürbüz SÜLEYMANOĞLU-MÜSİAD Ardahan Kurucu Başkanı: Türk tarihi zaferlerle doludur. Ama 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanan Dumlupınar Savaşı, Türk ulusunun yeniden dirilişidir. Zafer Bayramınız Kutlu Olsun.

Tuncay ALTAYLI-AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı: Büyük Türk milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını ve ülkemizin koruyucusu Ordumuzun Türk Silahlı Kuvvetler Günü’nü yürekten kutlarım.

Fethi ÖZGER-Esenyurt AK Parti Belediye Meclis Üyesi: Bu büyük zaferin yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz.

Hamdullah ARVAS-AK Parti İBB ve Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Ülkemizini tarihteki büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer bayramı milletimizin dirlik ve birliği için, barış ve refahı için kutlu olsun.

Selami AYDIN-AK PARTİ Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, kültür, bilim, fen ve ekonomi alanlarında da zaferler kazanmaya devam edeceğiz. Şanlı 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun.

Rasim EKMEKÇİ-FİZYOTAY Sağlıklı Yaşam Merkezi-ÖZEKMEÇİ Grup İnşaat: Zaferimizin 101. yıl dönümünü, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve bağımsızlık yolunda destan yazan tüm kahramanları saygı ve minnetle anıyorum.

MİR MENDERES ÖZTÜRK-SIPKİ Kültür Evi Başkanı: “30 Ağustos’ta kalbimizdeki şükran ve minnet duygularıyla, Türk milletinin tarih sahnesinde bıraktığı derin izleri bir kez daha hatırlıyoruz. Zafer Bayramı kutlu olsun!”

Bayram BUĞDAYCI-FİBA HAFRİYAT NAKLİYAT İNŞAAT YAPI PETROL ÜRÜNLERİ: Türk tarihi zaferlerle doludur. Ama 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanan Dumlupınar Savaşı, Türk ulusunun yeniden dirilişidir. Zafer Bayramınız Kutlu Olsun.

Murat ÖZDEN-ÖZDENTAŞ YAPI DENETİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI: Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; Büyük Taarruz Zaferinin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.

Abdurrahman ADA-Esenyurt Karadeniz Dernekler Federasyonu Başkanı: Tuna Nehrin’in serin kıyılarında aldığı abdestin namazını, Afrika’nın kızgın çöllerinde eda eden bir milletin çocukları olarak 30 Ağustos zafer bayramınızı kutlarım.

Timur AKÇİÇEK-İŞ ADAMI: Tarihi şanlı zaferlerle dolu olan büyük Türk milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutlar, aziz şehitlerimizi minnet duygularımla anarım.

Ali SUSUZ-Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı: Zaferlerle dolu şanlı tarihimiz nesiller boyunca taşıdığımız en değerli mirasımız. 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun.

Recep TETİK-Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Avcılar Hospital Yön. Kur. Başkanı: Zaferimizin 101. yıl dönümünü, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve bağımsızlık yolunda destan yazan tüm kahramanları saygı ve minnetle anıyorum.

Aytaç ÖZER-Esenyurt AK Parti Belediye Meclis Üyesi: Ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, bu bayrağın altında özgürce yaşamamıza sebep olan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizden Allah razı olsun, mekânları cennet, ruhları şâd olsun. Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Sait ÜSTÜNDAĞ-ÜSTÜNDAĞ İNŞAAT: 30 Ağustos Zaferi milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde bağımsızlık meşalesinin ebediyen yanacağı bir zaferdir. Bu güzel Zafer Bayramınız kutlu olsun.

Şahin KIRMIZI-5K Mühendislik Balıkyoluspor Yönetim Kurulu Başkanı: Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; büyük taarruz zaferinin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.

Hayrettin BABAHAN-Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı: Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla ve özlemle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı kutluyorum. Ne mutlu Türküm diyene.

Harun ORUÇ-AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun ne mutlu Türküm diyene…

Emin BATMAZOĞLU-HUKUKÇU: 30 Ağustos Zafer Bayramı yüce Türk milletine kutlu olsun.

Emre YILMAZ- AK Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi: 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle başta büyük komutan Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, halkımızın bayramını en içten duygularımla kutluyorum.

Koray ÇORUH-CRH YAPI MİMARLIK: 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Bu toprakları hangi şartlarda, nasıl kazandığımızın bilincinde olduğumuz sürece bize her gün Zafer Bayramı. Şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Bülent AKYÜREK-İYİ Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi: Bağımsızlığımızı ve bir devlet olmamızı sağlayan 30 Ağustos Zafer’ini bize armağan eden eşsiz Önder Atatürk’e, silah arkadaşlarına, Kahraman Ordumuza, şükranlarımızı sunuyor, Türk milletinin bu büyük bayramını şahsım ve grubum adına kutluyorum.


Coşkun SAĞ-AK Parti İBB ve Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Zaferimizin 101. yıl dönümünü, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve bağımsızlık yolunda destan yazan tüm kahramanları saygı ve minnetle anıyorum.

Mustafa GEVREK-Esenyurt ORDU Dernekler Federasyonu Başkanı: Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. 30 Ağustos zafer bayramı kutlu olsun.

Tarık Emre AŞIK-Tepecikspor Kulübü-İŞ ADAMI: 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun… bizi tarihin bu en uç noktasına kanlarıyla taşıyan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum…

Hayrettin TAN-KIRAÇSPOR KULÜBÜ BAŞKANI: “Zafer, “zafer benimdir” diyebilenindir. Başarı ise, “başaracağım” diye başlayarak sonunda “başardım” diyebilenindir.” 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum…

Avukat Sıraç SUSUZ-AK Parti Esenyurt İlçe Yönetim Kurulu Üyesi: Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları şehitlerimizi saygı ile anıyor, tüm Ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Halil AKTAŞ-TEPESU Köyü Dernek Başkanı- Belma Barut İlkokulu Müdürü: “Ulusumuzun yükselişinin taçlandırıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun! Bağımsızlık mücadelemizin kahramanları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.”

Selçuk CEBECİOĞLU-İŞ ADAMI: Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; büyük taarruz zaferinin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.

 Veysel KARATAY-TAY SÜRÜCÜ KURSLARI: 30 Ağustos 1922 zaferi, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanında, yalnızca bizim değil; tüm ezilmiş ulusların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır.

Ayhan TAŞÇI-TAŞÇI YAPI MARKET: Tarihin altın sayfalarındaki yerini alan ve bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol gösteren Kurtuluş Savaşı, Türk milletinin, ordusu ile birlikte yüce Atatürk’ün önderliğinde yazdığı kahramanlık destanıdır.

Erol AYDENİZ-AK Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi: Kahraman atalarımızdan aldığımız güçle, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık yolunda kararlı bir şekilde ilerlemek ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız.

Nafiz ÖZDEMİR-İstanbul Anadolu İş Adamları Derneği Başkanı: 30 Ağustos Zaferi milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde bağımsızlık meşalesinin ebediyen yanacağı bir zaferdir. Bu güzel Zafer Bayramınız kutlu olsun.

Adnan ÇOBAN-Avcılar Malatyalılar Dernek Başkanı: 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun… Bizi tarihin bu en uç noktasına kanlarıyla taşıyan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum…

Recep EROL-İŞ ADAMI: Özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın zaferi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.

Nihat TEK-NHT MİMARLIK: Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; büyük taarruz zaferinin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.

Engin DÜZ-Ardahan Kültür Evi Başkan Yardımcısı-Onurcan Düğün Salonları: 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun… Bizi tarihin bu en uç noktasına kanlarıyla taşıyan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum…

Ferdi KILIÇ-FERD YAPI: Türk tarihi zaferlerle doludur. Ama 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanan Dumlupınar Savaşı, Türk ulusunun yeniden dirilişidir. Zafer Bayramınız Kutlu Olsun.

Burhan ŞAŞMAZ-İstanbul Batman Kültür Evi Başkanı: 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle başta büyük komutan Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, halkımızın bayramını en içten duygularımla kutluyorum.

Fehmi KAVÇAN-İŞ ADAMI: 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene…

Suat ŞAHİN-Esenyurt Örnek Mahallesi Muhtarı: Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla ve özlemle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı kutluyorum. Ne mutlu Türküm diyene…

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!