SON DAKİKA

En Son Nokta

400 EĞİTİM KURUMUNA 9700 HEDİYE

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı, her yıl yaptığı öğretmenler günü kutlamasını çıtayı yükselterek bu senede devam ettirdi.

Bilgileri Kopyala
400 EĞİTİM KURUMUNA 9700 HEDİYE
Kategori: Genel - Bu haber 62.769 kez okundu.

İlçe Başkanı Mustafa Günaydın yaptığı açıklamada; “Teşkilatımızla birlikte, bu sene de ilçemizde bulunan 400 eğitim kurumunda çalışan 6 bin 300 eğitim görevlimiz ve 3 bin 400 kurum çalışanımızı ziyaret ettik. Kendilerine Cumhurbaşkanımızın selamlarını ileterek, İlçe Bakanlığımızın hazırlatmış olduğu kişiye özel hediyelerini takdim ederek, Cumhuriyetimizin 100. yılında, Ülkemizin istiklali ve istikbali için, milli birlik ve beraberlik duygusu içerisinde, geleneklerine bağlı, ahlâklı ve erdemli nesillerin yetiştirilmesinin mimari olan kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladık” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!