SON DAKİKA

En Son Nokta

MEŞHUR MASA BULUŞMASI ESENYURTTA’DA GERÇEKLEŞTİ

Deva Partisi Esenyurt ilçe başkanı Halis Kahriman Esenyurt’ta ki diğer siyasi parti ilçe başkanlarını yemekte bir araya getirerek fikir alış verişinde bulundu.

MEŞHUR MASA BULUŞMASI ESENYURTTA’DA GERÇEKLEŞTİ
Kategori: Genel - Bu haber 5.201 kez okundu.

5 Siyasi Parti İlçe başkanı Deva Partisi İlçe Başkanı Halis Kahriman’ın  ev sahipliğinde bir araya gelerek Türkiye gündemi ve Esenyurt Gündemi ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.  Önümüzdeki genel seçimler ve atılacak adımlar konusunda genel Başkanların birlikte atacakları ve attıkları adımları takip ederek aynı adımları Türkiye’nin en büyük ilçesi olan Esenyurt’ta da atmayı düşündüklerini bundan sonra da gidişata göre yine bir araya gelerek istişare edeceklerini vurguladılar.

 

Bu birlikteliğe ülkenin ihtiyacı olduğunu ifade eden İlçe Başkanları aynı zamanda Tüm toplum kesimlerini içinde barındıran her kültürün her inancın her dilin barış içinde yaşadığı Aynı zamanda Türkiye’nin küçük bir mozaiği olan Esenyurt ilçesinde de bu birlikteliği sağlamanın önemine değindiler. Bu gerçekler ışığında 5 Siyasi Parti İlçe başkanı bir araya geldiklerini ifade ettiler.

Toplantıya CHP İlçe Başkanı Hüseyin ERGİN,  Deva Partisi İlçe Başkanı Halis KAHRİMAN,  Saadet Partisi İlçe Başkanı Ender ESİNER,  Demokrat Parti İlçe Başkanı Ali ATMACA,  Gelecek Partisi İlçe Başkanı Veysel KARATAY katılım sağladı. Ayrıca İYİ Parti ilçe Başkanı Hakan Akkuş’un İstanbul dışında olduğundan dolayı toplantıya katılamadığı bildirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.