SON DAKİKA

En Son Nokta

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanır. Özel ve seçilmiş mesajlarla birlikte basın bültenleriyle kadının önemine dikkat çekilir. Bölgemizde ki önemli siyasiler, iş adamları, bürokratlar, hastane yönetimleri, meclis üyeleri, STK başkanları, okul sahipleri, mahalle muhtarları açıklamalarıyla bu günün önemine dikkat çekti.

Bilgileri Kopyala
8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
Kategori: Genel - Bu haber 77.137 kez okundu.

Günümüzde Dünya Kadınlar Günü, kadınlar açısından önemli anlamlar taşımaktadır. Artık 8 Mart, kadın hakları açısından bugünlere nasıl gelindiğinin hatırlanmasını sağlayan özel bir gündür. Bölgemizde ki birçok önemli isim ensonnokta.com‘a gönderdikleri mesajlarıyla bugünün önemine dikkat çekti…

Hamit ÖNCÜ: AK PARTİ Esenyurt Belediye Başkan Adayı: Hayatımızın her alanında varlıkları ile yolumuzu aydınlatan, güçlü ve özverili kadınlarımız, toplumumuzun temel taşlarıdır. Eşitlik, adalet ve sevgi temelinde bir arada yaşamayı hedefleyerek, kadınlarımızın haklarına sahip çıkmak hepimizin sorumluluğudur. Birlikte daha güçlü birlikte, daha aydınlık bir geleceğe yürüyoruz. Hayatımızı sevgi, şefkat ve emekleriyle güzelleştiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Harun ÖZER – Esenyurt AK PARTİ İlçe Başkanı: Tarihsel gelişimimizde ve bağımsızlık mücadelemizde önemli bir rol üstlenen, tarihte iz bırakan kadın emekçilerimiz ve kadın kahramanlarımız başta olmak üzere, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.

Muharrem YILDIZ – İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı:Kim olduğuna ve kim olacağına bir başkasının değil,  kendisinin karar verdiği güçlü kadınlara… Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun!

Hıdır GÜNEŞ – AK PARTİ Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Adayı: Her alanda emekleri ve başarıları ile Gelenek, görenek ve değerlerimizin, tarih ve sosyal hayatımızın dinamiklerini elinde tutan, umutları yeşerten, üretkenlik ve duyarlılık timsali olan tüm Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Erkan SANATSEVER-MHP Esenyurt İlçe Başkan Yardımcısı: 8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.

Murat ÖZDEN – AK PARTİ Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Adayı: Kim olduğuna ve kim olacağına bir başkasının değil,  kendisinin karar verdiği güçlü kadınlara… Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun!

Halis KAHRİMAN – İŞ ADAMI: Kadının gücü toplumu yaratır, kadının gülüşü dünyaya baharı getirir! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!

Bahattin DEMİR – Samyeli Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı: Dünya beni üzdüğünde, mucizelere inanmayı bıraktığımda ya da gücümden şüphe ettiğimde sesini duymam yetiyor! Tek sözüyle beni hayata bağlayan annem, Kadınlar Günün kutlu olsun!

Cesim ERDOĞAN – YK İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı: Kadınlar, yaşamın her alanında önemli bir rol oynar ve hayatımıza güzellik katarlar. Sizlerden aldığımız sevgi ve destek için minnettarız. 8 Mart Kadınlar Gününüz kutlu olsun!

Ömer KAHRAMAN – MARMARA FIRINCILAR DERNEK BAŞKANI: Kadınların gücünün, sevgisinin ve fedakarlığının her zaman takdir edilmesi gerektiğini unutmayalım. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!