SON DAKİKA

En Son Nokta

Ebru Ünsal pilotluğu bıraktı pazarlama şefi oldu

THY uçağında kalp krizi geçiren yolcu için Atatürk Havalimanı’na acil iniş yaparak hayatını kurtaran kadın pilot Ebru Ünsal, THY’de pazarlama şefi oldu.

Bilgileri Kopyala
Ebru Ünsal pilotluğu bıraktı pazarlama şefi oldu
Yayın Tarihi: 03.10.2018 00:05
Kategori: Genel - Bu haber 488 kez okundu.

ürk Hava Yolları(THY) uçağında kalp krizi geçiren yolcu için Atatürk Havalimanı’na acil iniş yaparak hayatını kurtaran kadın pilot Ebru Ünsal, THY’de pazarlama şefi oldu.

Ebru Ünsal pilotluğu bıraktı pazarlama şefi oldu4 Kasım 2016 yılında THY’nin Hamburg-İstanbul uçuşu sırasında kalp krizi geçiren 45 yaşındaki gurbetçi Hilmi Güler kalp krizi geçirmiş, zamanla yarışan kadın pilot Ebru Ünsal, uçağı acil indirip hastanın yaşamasını sağlamıştı.

Ebru Ünsal pilotluğu bıraktı pazarlama şefi olduRahatsızlığı nedeniyle pilotluk kariyerine ara veren ve geçtiğimiz günlerde pilotluk kariyerini noktalayan Ebru Ünsal’ın, THY Yönetim Kurulu Kararı ile Los Angeles’a pazarlama şefi olarak tayini çıktı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!