SON DAKİKA

En Son Nokta

MHP Esenyurt İlçe Başkanı Alpaslan Erdoğan’dan Saha Çalışmaları ve Yerel Gündeme İlişkin Açıklamalar

Milliyetçi Hareket Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Alpaslan Erdoğan, yaklaşan ilçe kongresi, teşkilat çalışmaları ve Esenyurt’taki saha faaliyetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bilgileri Kopyala
MHP Esenyurt İlçe Başkanı Alpaslan Erdoğan’dan Saha Çalışmaları ve Yerel Gündeme İlişkin Açıklamalar
Yayın Tarihi: 02.08.2026 13:05
Kategori: Genel - Bu haber 82.709 kez okundu.

İlçe kongresinin 9 Ağustos’ta gerçekleştirileceğini belirten İlçe Başkanı Erdoğan, kongre takviminin erkene alındığını ifade ederek, bunun erken seçim hazırlığıyla ilgili olup olmadığı yönündeki değerlendirmelere ilişkin, “Erken seçimle alakalı bir çalışma olup olmadığını bilmiyorum. Bu süreç atamayla oluşturulan yönetim listesiydi. Şimdi yeni listemizle kongremizi gerçekleştireceğiz.” dedi.

Göreve başlayalı yaklaşık üç ay olduğunu hatırlatan İlçe Başkanı Erdoğan, bu süre boyunca sahadan hiç kopmadıklarını belirterek, “Esnaflarımızı ziyaret ettik, vatandaşlarımızla bire bir temas kurduk. Esenyurt’u uzun yıllardır yaşayan ve bilen insanlarız. Bu ilçenin sokaklarını da mahallelerini de iyi tanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

İstanbul İl Başkanı’na yönelik güvenin sahaya olumlu yansıdığını söyleyen Alpaslan Erdoğan, “İl Başkanımıza ciddi bir güven oluştu. İstanbul’da olumlu bir hava yakalandı. Bunun teşkilatlarımıza da yansıdığını görüyoruz. İlçe binamıza vatandaşlarımızın ilgisi ve ziyaretleri oldukça yoğun oldu.” diye konuştu.

Seçimlere ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Erdoğan, “Bugünden kesin tahminlerde bulunmak gerçekçi olmaz. Elimizde bazı veriler var ancak kongremizin ardından sandık bazlı daha kapsamlı çalışmalar yapacağız. Cumhur İttifakı’nın adayı kim olursa olsun, o adayın yanında yer alacak ve çalışmalarımızı birlikte yürüteceğiz.” dedi.

Mahalle çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade eden İlçe Başkanı Erdoğan, ziyaretlerin yalnızca nezaket amaçlı olmadığını belirterek, “Mahallelerimizde kapsamlı taramalar gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın dile getirdiği sorunları rapor haline getirerek hem İl Başkanlığımıza hem de Esenyurt Belediyesi Kayyum Yönetimi’ne ilettik.” ifadelerini kullandı.

Kayyum yönetiminin çalışmalarını olumlu değerlendirdiğini belirten İlçe Başkanı, “Kayyumun yaptığı çalışmaları beğeniyorum. Biz bu ilçenin çocuklarıyız. Sokaklara, mahallelere hâkimiz. Esenyurt’un her mahallesini yakından takip ediyor, vatandaşlarımızın beklenti ve taleplerini birebir dinlemeye devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Don`t copy text!