SON DAKİKA

En Son Nokta

CHP’NİN ÖNEMLİ İSİMLERİ BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

CHP Avcılar’ın önemli isimleri arasında yer alan İş İnsanı Ali Oral’ın oğlu Berkan Oral, CHP Başakşehir eski Meclis üyesi Ayhan Geygel’in kızı Yağmur Geygel ile hayatını birleştirdi

Bilgileri Kopyala
CHP’NİN ÖNEMLİ İSİMLERİ BU DÜĞÜNDE BULUŞTU
Kategori: Genel - Bu haber 11.234 kez okundu.

Bakırköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen nikah akdine çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun kıydığı nikahta genç çiftin şahitliklerini ise CHP Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Engin Altay, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Milletvekilleri Emine Gülizar Emecan, Özgür Karabat ve Zeynel Emre ile Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hüseyin Aksu birlikte yaptı.

Davetlileri Berkan Oral’ın anne ve babası Songül Oral, Ali Oral ve Yağmur Geygel’in annesi babası Gönül Geygel, Ayhan Geygel karşıladı.

Ev sahibi Oral ve Geygel aileleri bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. Konukları kapıda karşılayan ve tek tek ilgilenen düğün sahipleri, “Darısı tüm bekârlara olsun.” diye temennide bulundular.
Oral ve Geygel çiftinin düğün törenlerinde genç çiftin nikâhları kıyılırken, salonda kopan alkışlar eşliğinde imzalar atıldı.

BİR ÖMÜR MUTLU OLSUNLAR

Nikah töreninde konuşan Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, genç çifte mutluluklar dileyerek; “Ben bir ömür mutlu olmanızı temenni ediyorum. Bugün burada çok büyük bir heyecan var. İki güzel insanın evliliklerine şahit olup, nikah kıyıyoruz. Dolayısıyla ben de çok mutluyum. CHP’inin iki güzel ailesinin evliliğine şahit oluyorum” dedi. Karabat gibi Milletvekili Özgür Karabat da güzel dileklerde bulunarak; “Ben Yağmur kızımızı çok eskiden beri tanıyorum. Gençlik kollarında çalıştık daha sonra İl Başkan Yardımcımız oldu. Oral ailesi de aynı şekilde değerli bir aile. Her iki gencimize de mutluluklar dilerim” ifadelerini kullandı.

YAĞMUR’U 16 YAŞINDAYKEN TANIRIM

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanvekili ve CHP Avcılar Meclis üyesi Hüseyin Aksu da genç çifte mutluluklar dilerken, Yağmur Geygel’i çok eskiden tanıdığını anlattı. Aksu, “Ben Yağmur’u 16 yaşından beri tanıyorum. Seneler sonra tekrar karşılaştığımızda, nasılsın diye sormuştum. O da; ‘Beni unutmamışsınız’ başkanım demişti. Öyle güzel bir kardeşmiz. Eşiyle birlikte bir ömür mutlu olmalarını diliyorum” dedi.

KAFTANCIOĞLU KUTLADI

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da Yağmur Geygel’in uzun dönem CHP’ye hizmet ettiğini kendisinin ise yeni tanıdığını belirterek, “Hem ona hem damadımıza mutluluklar diliyorum. Bir ömür güzel bir hayatları olması temennisinde bulunurum” dedi. CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan ise “Sevdiğimiz ailelerin çocukları bugün hayatlarını birleştiriyor. Yağmur ile biz geçmişte il yönetiminde birlikte yol arkadaşlığı da yaptık. Onun yeri bizim için çok ayrıdır. Ben gençlerimizden cumhuriyetçi, Atatürk devrimlerine bağlı çocuklar bekliyorum” diye konuştu. İl başkanı Canan Kaftancıoğlu, üzün süredir partımızdan görev yaptı ben yeni tanıtım uzun süre bizimle çalıştı çok mutlu oldum. Bir birlerine çok yakışmışlar bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

BİRBİRLERİNE ÇOK YAKIŞTILAR

Düğüne katılan davetliler gelin ile damadın birbirlerine çok yakıştığını belirterek, “Ömür boyu mutlu olsunlar, bir yastıkta kocasınlar” temennisinde bulundular. Kokteyl eşliğinde devam eden düğün takı merasiminden sonra sona erdi. Düğüne katılanlar da genç çiftin mutluluğunu paylaşmanın sevincini yaşadılar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!