SON DAKİKA

En Son Nokta

MESUT ÜNER’İN DENGESİNİ BOZAN ADAM

Hem Parti’nin hem de bağımsız anket firmalarının yaptığı ankette Çatalca Belediye Başkanı kadar tercih edilen AK Parti Çatalca kurucu gençlik kolları başkanı Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çelik Belediye Başkanı Mesut Üner’in uykularını kaçırmayı başardı.

Bilgileri Kopyala
MESUT ÜNER’İN DENGESİNİ BOZAN ADAM
Kategori: Genel - Bu haber 70.138 kez okundu.

Mehmet Çelik AK Parti kurulduğunda 2002-2008 yılları arasında kurucu gençlik kolları başkanlığı yaptı.

Bu süreçte gösterdiği başarılı çalışmaların meyvesini yavaş yavaş toplamaya başladı.

Yapılan bağımsız anketlerde ismi her daim ön planda çıkan ve AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan anketlerde de Belediye Başkanı Mesut Üner kadar oy almayı başaran Çelik’in ismi ADAY gösterilecek isimlerin başında yer alıyor.

AK Parti kurulduğu günden itibaren Recep Tayyip Erdoğan’ın çizgisinden ve davasından şaşmayan bir duruş sergileyen Mehmet Çelik görülüyor ki mevcut belediye başkanı Mesut Üner’in uykularını kaçırmayı başarmış.

Çatalca’nın her köyünde adından başarıyla söz ettiren Çelik, gittiği köy kahvelerinde, muhtarlıklarda, STK merkezlerinde, hemşeri derneklerinde, esnaflarda ve kurumlarda ciddi anlamda saygı gören bir isim.

Çatalca’da AK Partiye gönül vermiş isimlerle görüştüğümüzde tespitleri de bu yönde. Mehmet Çelik’in tam bir dava adamı olduğunu belirten bu isimler Ensonnokta’ya yaptıkları açıklamalarda, ‘Mehmet Çelik’in aday adayı olduğunu duyduğumuzda çok sevindik. Sokağın sesini bilen, halkın içinde olan, Çatalca’ya yakışan bir isim. Dilerim kendisine Başkan Adaylığı verilir ve Çatalca şaha kalkar’ yorumunda bulundular.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
1 ADET YORUM YAPILDI
Sinan güler Aralık 22, 2023 / 17:26 Yanıtla

Mehmet kardeşim ben ve kardeşim gerek köyümü baba nakkaşta gerek çatalca merkezde oyumuzu mehmet çelik kardeşimize verilmesi noktasında hem ikna hem anlatım hizmet bakımından yoğun çalışma içindeyiz…hakkında hayırlısı kardeşim..

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!