SON DAKİKA

En Son Nokta

HANNE VE SERCAN DİLLERE DESTAN DÜĞÜNLE MUTLULUĞA ADIM ATTI

AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç’ın kızı Hanne Sera Dalkılıç’ın hayatını Sercan Şimşek ile birleştirdi. Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşen düğün törenine çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Dalkılıç ve Şimşek ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Bilgileri Kopyala
HANNE VE SERCAN DİLLERE DESTAN DÜĞÜNLE MUTLULUĞA ADIM ATTI
Kategori: Genel - Bu haber 98.106 kez okundu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç’ın kızı Hanne Sera Dalkılıç’ın düğünü Bahçeşehir Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Törende gelinin nikah şahitleri anons edilirken ilginç anlar yaşandı. Sunucunun saymakla bitiremediği isimlerin tamamı AK Parti hükümetlerinde başbakanlık, bakanlık ve milletvekilliği yapmış isimlerden oluştuğu görüldü.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç’ın kızı Hanne Sera Dalkılıç, Sercan Şimşek ile dünya evine girdi. Başakşehir Kültür Merkezi’nde gerçekleşen nikah merasimi AK Parti Grup Toplantısını aratmadı.

ŞAHİTLER SAY SAY BİTMEDİ

Genç çiftin nikahını Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan kıyarken çiftin nikah şahitleri arasında Eski Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Valisi Davut Gül ve çok sayıda eski bakanla milletvekili yer aldı. Törende anons yapan sunucunun çiftin nikah şahitlerini sayarken zorlandığı görüldü. Genç çifti, mutlu gününde Cumhurbaşkanı Erdoğan da mesaj göndererek tebrik etti.

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ MUTLULUKLAR DİLEDİ

Nikah akdinin ardından gelin Hanne Serra’ya evlilik cüzdanını teslim eden TBMM başkanı Numan Kurtulmuş genç çifte mutluluklar dilerken, ‘Hanne ve Sercan önemli bir adım atarak artık ömür boyu bir birlerine sadakat yemini ettiler. İnşallah ömür boyu hep böyle mutlu olurlar. Allah kardeşlerimize iki cihanda saadet versin. Onları tebrik ediyorum. Aileleri kutluyorum. Genç kardeşlerimiz sevgiyle başlayan güzel bir birlikteliğin başındalar. Sevgileri daim olsun bir ömür boyu eksiltmesin. Sevgi bir ailede bir ilişkide olmazsa olmaz. Güçlü bir sevgi ile bir ömür boyu bir birinizle bağlı kalacaksınız. Hayat uzun. Bu uzun hayatta sevginin yanına başka şeylerde eklemelisiniz. Bu duyguların başında saygı gelir. Saygıyı eksiltmeyin. Allah çıktığınız bu yolda mutluluğunuzu daim etsin. Kurdukları güzel yuvada vatana, millete, ailelerine hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah. Hanelerinden huzur ve bereket, sevgi, saygı hiç eksik olmasın, hep mutlu olsunlar. Evlilik cüzdanını Hanne Sera kardeşimize veriyoruz. En güzel şekilde aile cüzdanını hep muhafaza edecektir. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim’ diyerek Dalkılıç ve Şimşek ailelerini tebrik etti.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!