SON DAKİKA

En Son Nokta

ABDURRAHMAN ADA: PROJELERİMİZLE ESENYURT’U TÜRKİYE’NİN CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ

Esenyurt AK Parti Aday Adayları arasında sevilen ve takdir gören isimlerden biri olan Karadeniz Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurrahman Ada planladığı projelerle Esenyurt’un Türkiye’nin en yaşanılabilir ilçesi olacağını belirtti.

Bilgileri Kopyala
ABDURRAHMAN ADA: PROJELERİMİZLE ESENYURT’U TÜRKİYE’NİN CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ
Kategori: Genel - Bu haber 86.073 kez okundu.

Düzenlediği tanıtım toplantısında yüzlerce insanı bir araya getirmeyi başaran Abdurrahman Ada, burada bir birinden önemli açıklamalar yaptı. Tanıtım toplantısına katılan STK başkanları, mahalle muhtarları, kanaat önderleri ve iş adamları açıklamalarıyla Abdurrahman Ada’ya destek mesajları verdi.

ESENYURT’TA İKİ MEYDANI BİRLEŞTİRECEĞİZ

Esenyurt için yaptığımız her şeyi herkesle paylaşacağız diyen Abdurrahman Ada, “Kıskanmayacağız, saklamayacağız” ifadesini kullandı. Ada: “Şimdi Esenyurt’un beldeyken kurucu Belediye Başkanı Gürbüz Çapan Esenyurt’a bir meydan yapmış, adını Cumhuriyet Meydanı koymuştu. Benim de şerefle çalıştığım, gurur duyduğum ve güzel hizmetler yaptığımız ilçe Belediyesi olduğu zaman ilçenin kurucu Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’da yeni belediyenin önüne bir meydan yapmış, adını 15 Temmuz meydanı koymuştu. Şimdi biz inşallah Allah nasip ederse 2 meydanı birleştireceğiz. Nereden alttan. Çünkü bizim dilimiz neydi? Barış ve kardeşlik. Yani biz Cumhuriyet Meydanı ile 15 Temmuz Meydanı’nı bir yapacağız. El ele koşar, iki insan gibi alttan birleştireceğiz. Üstünü Barış ve Kardeşlik Caddesi yolu yapacağız. Esenyurt 24 saat canlı bir şehir haline gelecek”

ENGELLİ OTELİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Eski belediyenin yerine yeniden bir belediye binası yapacağız diyen belediye başkan aday adayı Abdurrahman Ada: “Avcılar’dan Esenyurt’a tünel yapacağız. Mevcut bağlantı yolunu İstanbul’un en büyük kapalı tünel yolu haline getireceğiz. Trafiği rahatlatacağız. Yine Esenyurt’ta Türkiye’de ilk olan benim çok istediğim en büyük hayallerimden birisi olan engelli otelini yapacağız. Evlerde engelli kardeşlerimiz var.  Durumu böyle olan aileler için yaşam koşulları çok kolay değil. Yıllarca eşiyle belki bir düğüne belki bir tatile gidemedi. Çocuğunu kimseye bırakamadı. Biz yılda 10 gün misafir edeceğiz ve o anneyi baba yılda 10 günde olsa tatile göndereceğiz. Şehir gezileri, kültürel tarihi etkinleri düzenleyen bir belediye olarak göndereceğiz.’

DANAMANDIRA’DA BAĞIMSIZLIK KAMPÜSÜ KURACAĞIZ

Aday tanıtım toplantısında projelerini açıklayan Ada: ‘Danamandıra’da 3 milyon metrekare bir ormanımız var. Esenyurt Belediyesi’ne bağlı. Orada bir de bağımsızlık kampüsü kuracağız. Kötü alışkanlığı olan kardeşlerimizi, evlatlarımızı tedavi ettirdikten sonra onları oradan alacağız. Psikologlar pedagoglar önderliğinde, eğitim atölyesinde eğitimler görecek. Boyacı, elektrikçi, su tesisatçısı onlara meslekler öğreteceğiz. Tüm ihtiyaçlarını giderdikten sonra sosyal yaşama dönebilir noktasına getirdiğimizde altın bileziği olacak. Devletimizin milletimizi de en büyük ihtiyacı olan ara eleman ihtiyacı noktasında Türkiye’de yapılacak olan en büyük sosyal projeyi de Esenyurt’tan başlatmış olacağız’

YENİ KREŞLER, YENİ OKULLAR YAPACAĞIZ

Eğitim konusunda Esenyurt’ta nefes aldıracağız diyen Ada: ‘Esenyurt’ta kreşleri AK Parti iktidarı yaptı. Sayın Cumhurbaşkanımız diyor ya yaparsa AK Parti yapar. Yine biz kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ve kreşlerimizi tamamlayacağız. Kültür evlerimizin yani derneklerimizin hepsini verdiğimiz arkadaşlara tahsislerini gerçekleştireceğiz. Önceden tahsisi yapılan temeli atılan ama verilmeyen dernek yerlerini de sahiplerine teslim edeceğiz. Temeli atılmayanları da yapıp vereceğiz”

DOĞRU ADAYA SAHİP ÇIKMAK BOYNUMUZUN BORCU

Yaparsa Ak Parti yapar diyen Ada: ‘Bu milletin Ak Parti’ye, Ak Parti’nin de sizler gibi vicdanlı insanlara ihtiyacı var. Görüşünüz, bakışımız ve yaşantımız ne olursa olsun geleceğimiz çocuklarımızsa, geleceğimiz Esenyurt’sa doğru adaya, doğru adama, doğru partiye sahip çıkmak hepimizin boynunun borcudur. Bunu özetle sizlere belirtmek istiyorum. Ve diyorum ki Mevla’ya söz verdik, kalu belada bu yolda verilmiş ikrarımız var. 3 günlük ömür için fani dünyada kula kul olmama kararımız var’ diyerek adaylık verilmesi takdirde Esenyurt’u projeleriyle şaha kaldıracağını ifade etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
4 ADET YORUM YAPILDI
ALİ DEMİR Aralık 7, 2023 / 12:12 Yanıtla

TAM BİR MİLET ADAMIDIR VE DEVLET ADAMIDIR ESENYURT TAN YAŞIYOR BİR ESENYURT İNSANIDIR CARE ONDADIR HAYIRLI OLSUN

Çetin yilmaz Ocak 10, 2024 / 06:23 Yanıtla

Belediyeciliği bilen belediye den gelen esenyurtlu esenyurdu
Bilen biri olarak başarılı olacağına inanıyorum

Çetin yilmaz Ocak 10, 2024 / 06:24 Yanıtla

Belediyeciliği bilen belediye den gelen esenyurtlu esenyurdu
Bilen biri olarak başarılı olacağına inanıyorum
Abdurrahman adayı başkan destekliyoruz inaniyoruz

Çetin yilmaz esenyurt Ocak 10, 2024 / 06:25 Yanıtla

Belediyeciliği bilen belediye den gelen esenyurtlu esenyurdu
Bilen biri olarak başarılı olacağına inanıyorum
Abdurrahman adayı başkan destekliyoruz inaniyoruz

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!