SON DAKİKA

En Son Nokta

AĞRILILARDAN HAMİT ÖNCÜ’YE BÜYÜK DESTEK

AK Parti’nin Ağrılı meclis üyesi adayı iş adamı Mehmet Nuri Olcay hemşerilerini AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öcü ile buluşturdu. Toplantıda Ağrılılardan Hamit Öncü’ye büyük destek çıktı.

Bilgileri Kopyala
AĞRILILARDAN HAMİT ÖNCÜ’YE BÜYÜK DESTEK
Kategori: Genel - Bu haber 79.283 kez okundu.

Esenyurt’un yakından tanıdığı önemli iş adamlarından biri olan AK Parti belediye meclis üyesi adayı Mehmet Nuri Olcay belediye başkan adayı Hamit Öncü’yü hemşerileriyle bir araya getirdi.

Konak Düğün Davet Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Adıyaman Milletvekili Resul Kurt’ta katılarak iş adamı Mehmet Nuri Olcay ve Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü’ye destek verdi.

MEHMET NURİ OLCAY: ARTIK UYANIK OLMALIYIZ

Toplantıda bir konuşma yapan belediye meclis üyesi adayı iş adamı Mehmet Nuri Olcay hemşerilerinden başkan adayları Hamit Öncü’ye destek istedi ve salonda bulunanlardan söz aldı. Ağrılılar Olcay’ın bu talebine güçlü alkışlarla destek vererek her daim kendisinin ve başkan adayı Hamit Öncü’nün yanında olduklarını ifade etti. Olcay konuşmasında CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı aynı zamanda CHP Genel Başkan Yardımcısı olan Burcu Köksal’ın “Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak.” açıklamasına değinerek ‘Uyanık olmalıyız. Kürt toplumunun bu siyasi parti tarafından nasıl kullanıldığını görün. Zihniyet bu. Ağrılılardan CHP’ye oy çıkmaz. Kimse Ağrılılar üzerinden de siyaset yapmaya kalkmasın’ açıklaması yaparak Hamit Öncü’nün yanında olduklarını vurguladı.

HAMİT ÖNCÜ: AĞRILILARIN YERİ BENDE AYRIDIR

Gerçekleşen toplantıdan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü, Ağrılılarla güçlü bir bağı olduğunu belirtti. Esenyurt’un devasa bütçesiyle çok doğru yönetilmesi halinde İstanbul’un yaşanabilir ilçelerinden biri olacağını belirten Öncü, 31 Mart’tan sonra bu kentin özlediği projeleri tek tek hayata geçireceğiz açıklaması yaptı. Başkan adayı Öncü, ‘Bu ilçeye yönelik çok ciddi projelerimiz var. Birçoğu büyük proje diye adlandırdığımız projelerdir. Araştırma Hastanesi, Yanık Tedavi Merkezi, Adliye Binası, Fuar ve Kongre Merkezleri bunlardan sadece bir kaçıdır. Esenyurt Belediyesi’nin devasa bütçesi var. 57 ilden büyük bir ilçeyiz. Bu bütçe ile bu kente çok ama çok fazla hizmet kazandıracağız’ diyerek projelerini ve çalışmalarını Ağrılı hemşerileriyle paylaştı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!