SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİ ADAYI HAMİT ÖNCÜ FATİH SANAYİ SİTESİ YÖNETİCİLERİYLE BULUŞTU

AK Parti Esenyurt Belediye meclis üyesi adayı iş adamı Cemil Ceylan AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü’yü Fatih Sanayi Sitesi yönetimi ve esnaflar ile buluşturdu.

Bilgileri Kopyala
AK PARTİ ADAYI HAMİT ÖNCÜ FATİH SANAYİ SİTESİ YÖNETİCİLERİYLE BULUŞTU
Kategori: Genel - Bu haber 59.303 kez okundu.

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Hamit Öncü bugün Fatih Sanayi Sitesi yönetimi ve esnaflarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

CEMİL CEYLAN: HAMİT ÖNCÜ’YÜ BAŞKAN YAPACAĞIZ

AK Parti Esenyurt belediye meclis listesinde yer alan Kırşehir’li iş insanı Cemil Ceylan’ın organize ettiği buluşmada AK Parti Belediye Başkanı Adayı Hamit Öncü Fatih Sanayi Sitesi yönetimi ve esnafları ile bir araya geldi. Hamit Öncü’nün Esenyurt için bir şans olduğunu ifade eden işadamı Cemil Ceylan, ‘31 Mart gecesi inşallah Hamit Öncü başkanımızı Esenyurt’un yeni başkanı yapacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın’ açıklaması yaptı.

BAŞKAN UĞUR KUTAY SORUNLARI ANLATTI

Sabah kahvaltısında gerçekleşen buluşmada Fatih Sanayi Sitesi yönetim kurulu başkanı Uğur Kutay sanayinin sorunlarını başkan Hamit Öncü’ye anlatma fırsatı yakaladı. Belediyenin yetkisi olan alanlarda yardımlarını talep eden Kutay ve ekibi özellikle İBB’nin sanayinin problemlerini çözme noktasında adımlar atması gerektiğini belirtti. Hamit Öncü’nün belediye başkanı olması halinde sanayinin birçok problemini çözeceğini ifade eden Başkan Kutay ziyaretinden dolayı Başkan adayı Hamit Öncü’ye teşekkür etti.

BAŞKAN HAMİT ÖNCÜ: HER DAİM YANINIZDAYIM

Fatih Sanayi Sitesi yönetim kurulu başkanı Uğur Kutay ve Cemil Ceylan gibi işadamlarının tespit ettikleri sorunları tek tek not alan AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü belediye başkanlığı döneminde Fatih Sanayi Sitesi yönetiminin makul taleplerine olumlu cevap vereceğini ifade etti. Başkan Öncü talep edilen isteklerin Esenyurt belediyesi gibi devasa bütçeye sahip bir belediye tarafından yasal çerçeveler doğrultusunda kısa sürede çözüme kavuşturacağını belirtirken, 5 yıllık kötü yönetimle birlikte kötü olaylarla anılan Esenyurt’un AK Partili belediyecilikle yeniden tanışmasıyla birlikte başarılı projelerle anılacağını belirtti.

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!