SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİ AVCILAR İLÇE BAŞKANI ABDULLAH KÜÇÜKOĞLU VİDEO MESAJ İLE AVCILAR HALKININ BAYRAMINI KUTLADI

AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu yayınladığı video mesaj ile İslam âleminin ve Avcılarlı komşularının bayramını kutladı.

Bilgileri Kopyala
AK PARTİ AVCILAR İLÇE BAŞKANI ABDULLAH KÜÇÜKOĞLU VİDEO MESAJ İLE AVCILAR HALKININ BAYRAMINI KUTLADI
Kategori: Genel - Bu haber 46.138 kez okundu.

AK Parti Avcılar ilçe başkanı Abdullah Küçükoğlu bir mesaj yayımlayarak İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramını kutladı.

Küçükoğlu mesajında, “Müslümanlar olarak yüce Allah’ın bizlere rahmet, huzur ve sevinç vesilesi olarak bahşettiği müstesna günlerden birisi olan Kurban Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gerek dini gerekse de milli bayramlarımız, örf, adet ve geleneklerimizi yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek, dargınlık, kırgınlık ve küskünlükleri sona erdirmek ve tüm insanların kardeşçe kucaklaşması için önemli fırsatlar içeren özel günlerdir. Bu özel günlerdeki sevinç ve coşkusunun toplumun tüm kesimlerine yayılması birlik ve beraberliğimiz açısından önemlidir. Bu amaçla yaşlı, hasta, yetim, mazlum ve muhtaçlara bayram sevincinin yaşatılmasına çaba göstermek bayramın anlamına uygun bir şekilde kutlanmasını sağlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Müslümanların mübarek Kurban Bayramını tebrik eder, bayramın İslam alemine ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini yüce Allah’tan dilerim.” açıklaması yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!