SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİ AVCILAR’DA İKİNCİ LİSTE MÜJDESİ: ATAMAYA İSYAN ETTİ ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

AK Partinin İstanbul’da ki yanlış atamalara isyan eden Avcılar AK Parti ilçe yönetim kurulu üyesi Avukat Cebrail Akbaş ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Akbaş’ın adaylığını açıklaması sevinçle ve memnuniyetle karşılandı.

Bilgileri Kopyala
AK PARTİ AVCILAR’DA İKİNCİ LİSTE MÜJDESİ: ATAMAYA İSYAN ETTİ ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI
Kategori: Genel - Bu haber 15.276 kez okundu.

‘Keremler için değil Ömerler için’ yola çıktığını ve adaylıktan kesinlikle çekilmeyeceğini belirten Avukat Cebrail Akbaş yaptığı açıklamada:

Sevgili Avcılarlı Hemşehrilerim

KEREMLER İÇİN

DEĞİL

ÖMERLER İÇİN

25 yıldır Avcılar’da ikamet eden ve Ak Parti Davasına gönül vermiş bir kardeşiniz olarak, Kur’an da geçen hayırda yarışın emri üzerine, Avcılar halkının teveccühleri ve talepleri doğrultusunda ve de Ak Parti Tüzüğümüzün tanıdığı bir hak ile, Ak Parti Avcılar 7.Olağan Kongrede İlçe Başkan Adayı olduğumu açıklıyorum.

Avcılar’da İlçe Başkanının, makamına güvenerek değil, gönüllere dokunarak başarılı olabileceğini düşünenlerdenim. Parti tabanının düşünceleri dikkate alınmadan yapılan her işin başarısızlıkla sonuçlanacağını ve mutlaka parti tabanına kulak verilmesi gerektiğine inanıyorum. Her adımını istişare ile atan, kolektif bir şuur ile hareket eden ve kendini, davayı yüceltmeye adamış bir ruh ve heyecan ile Avcılar’da zafere koşmak için bütün üyelerimizin,parti teşkilatımızın, delegelerimizin desteklerini ve dualarını talep ediyorum.

 

Allah’a tevekkül ettim

Allah’a dayandım

Allah’a güvendim

Hasbunallahu veni’mel vekil

Av.Cebrail AKBAŞ

Avcılar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!