SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAMİT ÖNCÜ ÇANAKKALE ZAFERİNİ KUTLADI

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bilgileri Kopyala
AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAMİT ÖNCÜ ÇANAKKALE ZAFERİNİ KUTLADI
Kategori: Genel - Bu haber 89.056 kez okundu.

Çanakkale Zaferi’nin önemine dikkat çeken AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü, ‘aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Rabbim hepsini Efendimize komşu eylesin’ açıklamasında bulundu.

Hamit Öncü, mesajında, Türk milletinin vatanı, bayrağı ve bağımsızlığı için gerektiğinde neleri feda edebileceğini Çanakkale’de bir kez daha kanıtladığını belirtti.

Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünün büyük bir gurur ve heyecanla idrak edildiğini ifade eden Hamit Öncü, şunları kaydetti:

“Çanakkale destanının bütün kahramanları ile aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz. Geri dönmeyi asla düşünmeyen kahramanların yazdığı destan olan Çanakkale’de Türk milleti topyekun ayağa kalkmış, istiklaline ve istikbaline göz koyan emperyalist güçlere karşı kanının son damlasına kadar mücadele etmiştir. Milletimizin gönlünde müstesna yerini alan şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzuru ve güvenliği için gözlerini kırpmadan canlarını feda etmişlerdir.

Üzerinde hür olarak yaşadığımız bu vatanı, bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, vatan sevgimizin, birlik ve beraberliğimizin simgeleri olarak, gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimize borçluyuz. Bu düşüncelerle 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan ve millet uğruna hayatlarını kaybetmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!