SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİ ESENYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAMİT ÖNCÜ KISA SÜREDE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

AK Parti’de uzun bir süre başkan adayı kim olacak diye merak edilen Esenyurt ilçesinin adayı Hamit Öncü olmuştu. Çalışmalarına hızlı başlayan başkan adayı Hamit Öncü gittiği her yerde büyük ilgi görüyor.

Bilgileri Kopyala
AK PARTİ ESENYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAMİT ÖNCÜ KISA SÜREDE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Kategori: Genel - Bu haber 90.541 kez okundu.

AK Parti İstanbul’da başkan adaylığı en çok merak edilen ilçe Esenyurt’tu. AK Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde bu ismin Kıraç eski belediye başkanı Hamit Öncü olduğunu ilan etmişti.

Çalışmalarına hızlı başlayan Hamit Öncü gittiği her yerde büyük ilgi görüyor. 2008 yılında Esenyurt ile birleşen Kıraç beldesinde belediye başkanlığı yapan ve buradaki hizmetleriyle gönüllerde taht kuran Hamit Öncü’ye toplantılarda, ziyaretlerde ve gezilerde Esenyurt halkı büyük ilgi gösteriyor.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!