SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİ ESENYURT İLÇE BAŞKANLIĞINDAN KAN KAMPANYASI

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı Pandemi döneminde kritik seviyeye düşen kan stoklarını arttırmak amacıyla AK Parti İlçe Binasında kan bağışı kampanyası düzenledi.

Bilgileri Kopyala
AK PARTİ ESENYURT İLÇE BAŞKANLIĞINDAN KAN KAMPANYASI
Kategori: Genel - Bu haber 10.722 kez okundu.

Esenyurt Kızılay Merkezi ekipleri, ilçe başkanlığına giderek tüm gün boyunca kan bağışı aldı. Kan bağışı kampanyasına ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları ve kadın kolları yöneticileri, meclis üyeleri, parti üyeleri ve Esenyurt halkı da destek verdi.

Bugün, (Pazar) de devam edecek Kan Bağışı Kampanyası nedeniyle ilçe başkanı Harun Özer vatandaşları kan bağışına davet etti.

ÖZER; ‘HER DAİMA KIZILAY’IN YANINDA OLMALIYIZ’

Kan Bağışı konusunda açıklama yapan İlçe Başkanı Harun Özer, ‘Bu farkındalığı oluşturmak zorundayız. Biliyorsunuz ki COVID-19’dan dolayı Kızılay’ın kan stokları bir hayli azaldı.
Bu kapsamda İLÇEMİZDE Kan Bağışı Kampanyası düzenledik. Sosyal medya ve mesaj sistemi üzerinden Esenyurt halkına ulaşmaya çalışıp Kan Bağışı Kampanyamıza hemşehrilerimizi davet ettik. AK Parti İlçe Başkanlığı ve Esenyurt Kızılay Şubemizin iş birliği ile gerçekleştirdiğimiz kan bağışı kampanyamıza destek verip kan veren tüm değerli hemşehrilerimize, Parti Teşkilatlarımıza ve Kızılay Kan Merkezi görevlilerimize teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar bize destek verdiler. Bu farkındalığı oluşturduğumuz için mutluyuz. Herkesi buraya kan vermeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!