SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİ ESENYURT’TA ÖNEMLİ GÜN: BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI TEŞKİLATLA BULUŞACAK

Bugün Esenyurt AK Parti tarihinde ilklerden biri yaşanacak. Belediye Başkan aday adaylığı için başvuruda bulunan 20 isim bu akşam teşkilat mensuplarıyla bir araya gelecek. Buluşma AK Parti Esenyurt ilçe teşkilatı tarihinde ilk defa gerçekleşecek.

Bilgileri Kopyala
AK PARTİ ESENYURT’TA ÖNEMLİ GÜN: BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI TEŞKİLATLA BULUŞACAK
Kategori: Genel - Bu haber 79.770 kez okundu.

Harun Özer’in ilçe başkanlığında başarılı çalışmalara imza atan AK Parti Esenyurt yönetimi bu akşam ilk defa saat 19.00’da belediye başkan aday adaylarını teşkilat mensuplarıyla bir araya getirecek.

ADAY ADAYLARI İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Bu akşam ilçe teşkilatının konferans salonunda gerçekleşecek buluşma aday adayları için önem arz ediyor. Çünkü Pazar günü saat 12.00 ila 13.00 arası İL başkanlığında temayül yapılacak. Bu nedenle bu akşam aday adayları teşkilat mensuplarına kendilerini tanıtma fırsatı yakalayacak.

Belediye başkan aday adaylığı için 20 isim başvuruda bulundu. Bugüne kadar aday adayları hiç bir zaman teşkilat mensuplarıyla bir araya gelmemişti. 20 aday adayı bugün ana kademe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve meclis üyelerinin karşısına çıkacak. Belediye başkan aday adayları bu toplantıda kısa bir konuşma yaparak kendilerini partililerine anlatma fırsatı yakalayacak. Böylece partililerini etkilemeyi başaran aday adayları 26 Kasım günü yapılacak temayül yoklamasında bunun karşılığını alacak.

Ensonnokta’ya konuşan ve isminin açıklanmasını istemeyen 2 aday adayı Harun Özer’e gösterdiği nezaketten dolayı teşekkür ederken, Harun Özer’in belediye başkan aday adaylarını teşkilatla buluşturmasının Esenyurt’un dinamiklerine ne kadar önem verdiğini gösterdiğini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!