SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİ İL BAŞKANI ESENYURTTA CHP LİDERİNE YÜKLENDİ

Esenyurt ilçe teşkilatına teşekkür ziyareti gerçekleştiren AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin hedefinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu vardı.

Bilgileri Kopyala
AK PARTİ İL BAŞKANI ESENYURTTA CHP LİDERİNE YÜKLENDİ
Kategori: Genel - Bu haber 11.408 kez okundu.

Hafta sonu düzenlenen İstanbul’un Fethi Programına binlerce katılım ile destek veren AK Parti Esenyurt teşkilatına teşekkür etmek için ilçe binasında partilileriyle buluşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin hedefinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu vardı.

HAYROLA YİNE NE HİNLİK DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde ortaya attığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkeden kaçacağı iddiasını değerlendiren İl Başkanı Kabaktepe, ‘Tayyip Erdoğan kaçacak diyenler darbe gecesi havaalanından belediye başkanının evine kaçanlardır. Bu millet buna şahit. Erdoğan tanklara göğüs gerdi, senin gibi gizlenmedi. 2014 yılında da bu iddiada bulundular. Acaba FETÖ’cülerin 15 Temmuz darbe girişimini hesapladıkları için mi bunu söylemişlerdi. Şimdi de aynı söylemi dile getiriyorlar. Yoksa Türkiye düşmanlarıyla, Milli iradeye kast edenlerle, yabancılarla iş birliği yapıp yine bir darbe mi tezgahlayacaksınız? Bu soruyu soruyorum şimdi. Biz milletimizin yanındayız, Milletimizde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında’ açıklamasında bulundu.

SANDIK TAMAM

Öte yandan İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, 2023 seçimlerinde vazife alacak sandık görevlilerine yönelik “Sandık Tamam” projesini başlattıklarını açıkladı. Proje kapsamında 39 ilçede görev yapan 62 bin 248 sandık görevlisi ziyaret edildi. Hedeflerinin 100 bin sandık görevlisi vazifelendirmek olduğunu vurgulayan Kabaktepe, “Geçmiş seçimlerde görev alan sandık görevlisi kardeşlerimizle bir araya gelip istişare ettik. 100 bin sandık görevlisi hedefine ulaşarak İstanbul’da ‘Sandık Tamam’ diyeceğiz inşallah. Amacımız, milletin emaneti olan oyların hakkaniyetle yerine ulaşmasıdır.” dedi.

 

BAŞKAN ÖZER: BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İlçe başkanı Harun Özer, Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir.”  Hizmet yolunda; aynı duyguyu, aynı heyecanı paylaştığımız kardeşlerime emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Biz büyük bir aileyiz dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!