SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİ İSTANBUL’DA 22 İLÇE BAŞKANI DEĞİŞTİ

Dün gece Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gece yarısı İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etmesinden sonra İstanbul’da 22 ilçe başkanı bugün itibaren görevlerini bıraktı.

Bilgileri Kopyala
AK PARTİ İSTANBUL’DA 22 İLÇE BAŞKANI DEĞİŞTİ
Kategori: Genel - Bu haber 30.644 kez okundu.

AK Parti İstanbul teşkilatlarında bugün hareketli saatler yaşandı. Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gece yarısı İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etmesinden sonra İstanbul’da 22 ilçe başkanı bugün itibaren görevlerini bıraktı.

Gelen son dakika haberine göre AK Parti İstanbul’da 22 ilçe başkanı görevden alındı.

MEVCUT BAŞKANIYLA DEVAM EDİLMEYECEK İLÇELER

Şişli, Küçükçekmece, Kartal, Maltepe, Şile, Çekmeköy, Ümraniye, Fatih, Başakşehir, Beylikdüzü, Güngören, Bahçelievler, Beykoz, Kadıköy, Bağcılar, Esenyurt, Avcılar, Pendik, Tuzla, Ataşehir ve Gaziosmanpaşa ilçe Başkanları ile yola devam edilmeyeceği iddia edildi.

İL BAŞKANI ŞENOCAK’IN YERİNE O İSMİN GEÇECEĞİ İDDİA EDİLDİ

İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak hakkındaki karar ise henüz kesinlik kazanmış değil.

Bayram Şenocak hakkında netleşmeyen bilgiye göre görevden alınıp yerine Kağıthane eski belediye başkanı Fazlı Kılıç’ın getirileceği iddia edildi.

Detaylar gelecek…

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!