SON DAKİKA

En Son Nokta

AK Parti’de sıcak saatler: Partisiyle birlikte katılıyor

Siyasete bomba gibi düşen kulis bileğilere göre, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinden 7 Milletvekili ile birlikte AK Parti’ye katılacağı haberi siyaset gündeminin odağına oturdu.

Bilgileri Kopyala
AK Parti’de sıcak saatler: Partisiyle birlikte katılıyor
Kategori: Genel - Bu haber 77.875 kez okundu.

14 Ağustos Çarşamba günü 23. kuruluş yıldönümü kutlamaya hazırlanan AK Parti’de katılımlar sır gibi yürütülüyor.

Sızan haberlere göre Gelecek Partisi adına İstanbul Milletvekili Selim Temurçi’nin yürüttüğü çalışmalar hız kazanmış durumda.

Temurçi, son olarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşerek siyasi diplomasiyi yürüttü.

Siyasi kulislere yansıyan bilgilere göre görüşmeler olumlu neticelenirse Ahmet Davutoğlu, partisiyle birlikte AK Parti’ye katılacak.

Son noktayı koymak için Erdoğan, Davutoğlu arasında bir görüşme yapılması bekleniyor.

DAVUTOĞLU: HABERİM VAR, BİLGİM DAHİLİNDE

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından AK Parti’ye katılacağı iddia edilmişti.

Ahmet Davutoğlu, konuya ilişkin “Görüşmeden haberim var, bilgim dahilinde.

Cumhurbaşkanlığı makamında kim olursa olsun davete icabet ettiğini ve edeceğini” açıklamasında bulundu.

YAMALI’NIN AÇIKLAMALARI DOĞRULUYOR

Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Nedim Yamalı’nın geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalına yapmış olduğu açıklamada, “Ahmet Davutoğlu’nun partide yapılan tüm görüşmelerden haberi var.

AK Parti’ye geçeceksek genel başkanımız Ahmet Davutoğlu ile hep birlikte geçeriz, özellikle ‘muhafazakâr camiadaki bölünmeyi nasıl toplarız, bu dağınıklığın nasıl üstesinden geliriz’ diye herkesle konuşuyoruz” dedi.

ÖZDAĞ’DAN AÇIKLAMA

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ise Gelecek Partisi’nin AK Parti’ye katılacaklarına ilişkin iddiaları reddederek, “Bulunduğumuz yerdeyiz, muhalefet yapmaya devam ediyoruz. Ciddi bir operasyonla karşı karşıyayız” dedi.

KAYNAK: MEDYA RADİKAL

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!