SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİ ADAYI TARIK ERDEM: ESENYURTU KAZANACAĞIZ

AK Parti’nin çalışkan, genç ve başarılı belediye meclis üyesi aday Tarık Erdem çalışmalarıyla fark yaratıyor. Partisinin başarısı için gece gündüz koşturan Erdem gerçekleştirdiği ev ve esnaf ziyaretleri ile partisinin hizmetlerini başkan adayı Hamit Öncü’nün projelerini anlatıyor.

AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİ ADAYI TARIK ERDEM: ESENYURTU KAZANACAĞIZ
Kategori: Genel - Bu haber 68.055 kez okundu.

AK Parti’nin Sinoplu genç meclis üyesi adayı olan ve Sinopluların tam desteğini alan Tarık Erdem partisinin başarısı için gece gündüz çalışıyor.

Sıkılmadık el, çalmadık kapı, girmedik sokak bırakmayacağız diyen Tarık Erdem, ‘Bizlere duyduğunuz güveni asla boşa çıkarmayacağız” yorumunda bulundu.

ESENYURT HİZMET BEKLİYOR, AK PARTİYİ İSTİYOR

Esenyurt’un sevilen iki siyasetçisi Harun Özer ve Hamit Öncü’nün AK Parti çatısı altında aynı anda etkin görev almasının hem AK Parti hem de Esenyurt için büyük bir şans olduğunu ifade eden Tarık Erdem, ‘Bana göre AK Parti Esenyurtta çok güzel bir dönem yaşıyor. İlçe başkanımız bölgenin en sevilen siyasetçilerinden biri. Harun Özer bu davaya yıllarını vermiş dürüst bir insan. Her kesim tarafından sevilen ve takdir gören bir ilçe başkanı.

Diğer yandan belediye başkan adayımız Hamit Öncü de çok sevilen ve dürüstlüğü ile örnek gösterilen bir insan. Belediye başkanlığı yapmış olması, il genel meclis üyeliği ve hale hazırda meclis başkan vekilliği yapması tecrübeli bir siyasetçi olduğunu gösteriyor.

Esenyurt son 5 yılda CHP’li yönetim tarafından kötü yönetildi. Esenyurt halkı gördü ki yerel belediyecilik AK Parti’nin işi. İnşallah sandıkta da desteklerini AK Partiden yana kullanacaklar. Ben bu seçimi AK Parti ailesi olarak farklı kazanacağımıza inanıyorum. Biz zaten topluluğumuz olarak AK Parti’ye gerekli desteği verdik ve vermeyi sürdüreceğiz’ diyerek başarı için göreve hazır olduğunu belirtti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.