SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİLİ MİLLETVEKİLLERİ ESENYURT’TA SEÇİM ÇALIŞMALARINA KATILDI

AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatının düzenlediği saha programları kapsamında İstanbul Milletvekilleri ilçede esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Bilgileri Kopyala
AK PARTİLİ MİLLETVEKİLLERİ ESENYURT’TA SEÇİM ÇALIŞMALARINA KATILDI
Kategori: Genel - Bu haber 68.096 kez okundu.

Belediye başkan adayı Hamit Öncü’nün adının açıklanmasından sonraki süreçte büyük heyecanla sahaya inen AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatına, partinin İstanbul Milletvekilleri de destek vererek program kapsamında sahaya indi.

AK Parti Milletvekili Halis Dalkılıç, “Biz arkadaşlarımızla birlikte ilçelerimizde mahalle mahalle, sokak sokak, karış karış dolaşıp vatandaşa dokunuyor, derdini dinliyoruz” açıklaması yaptı.

Her bir mahalleye inerek esnaf ve vatandaşlarla buluşan İstanbul Milletvekilleri; Özlem Zengin, Cüneyt Yüksel, Şamil Ayrım, Halis Dalkılıç, Seda Gören Bölük, Şengül Karslı, Yıldız Konal Süslü, Nilhan Ayan ve Yücel Arzen, ilçede büyük ilgiyle karşılandı.  Vatandaşların sorunlarını dinleyip notlar alan milletvekilleri esnaf ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldılar.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!