SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİLİLERE HAKARET EDEN CHP’Lİ BAŞKAN HAKKINDA SUÇ DUYURUSU!

Sosyal Medya hesabından AK Partililere ağza alınmayacak hakaretlerde bulunan CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin hakkında AK Parti Esenyurt ilçe başkanlığı suç duyurusunda bulundu.

AK PARTİLİLERE HAKARET EDEN CHP’Lİ BAŞKAN HAKKINDA SUÇ DUYURUSU!
Kategori: Genel - Bu haber 20.598 kez okundu.

CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, AK Partili meclis üyesi Hamdullah Arvas’ın sosyal medya hesabında ki paylaşımları üzerine kendi sosyal medya hesabından bir açıklama yapmıştı.

Açıklamasında AK Partililer hakkında ağır hakaretlerde bulunan Hüseyin Ergin, sansasyonel açıklaması mecliste de gündem olmuştu.

Ağır hakaretlerin sonrasında harekete geçen AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı Ergin hakkında Büyükçkemece Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Başvuru ile alakalı Ensonnokta.com’a açıklamada bulunan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyesi Avukat Ender Aslan Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığına başvuru yaptıklarını belirtti.

Hamdullah Arvas adına yapılan başvuruda: ‘Şüphelinin çirkin paylaşımı ve bu paylaşımda kullandığı İftira, küfür, onur, şeref ve saygınlığı zedeleyici söz ve beyanlar, nefret, ayrımcılık, düşmanlık ve şiddet yaratmaya yönelik bulunan ifadeler ise düşünce özgürlüğü değil alenen suç teşkil etmektedir’ denildi.

CHP Esenyurt ilçe başkanı Hüseyin Ergin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bakın ne demişti:

O AÇIKLAMAYI NOKTASINA VİRGÜLÜNE DOKUNMADAN YAYINLIYORUZ

‘… Put ve şirk ne dir sayın gerizekalı bak sana anlatayım…

1- İlk başta insan elinden çıkmış icatların kölesi olmaktır puta tapmak…, bu icatların en başında para vb. değişim araçları gelir, sizin gibilerin para karşılığında satmayacağı vazgeçmeyeceği hiç bir şey yoktur… onurunuzu, şerefinizi, haysiyetinizi, vs. her şeyinizi satarsınız…

2- sonra özel mülkiyet gelir… daha fazla tapu, daha fazla araç ruhsatı vb. İnsan icadı şeyler için her şeyinizi peşkeş çekersiniz sizler, bunlara sahip olabilmek için yapmayacağınız canilik yoktur, her türlü riyakârlığı yaparsanız, her yol mübahtır sizin için …

2- sonra zevk sefa ve şatafat gelir…

3- komşusu açken sizin gibiler tok gezer, toplumsal refahı değil, kendi rahatınızı düşünürsünüz… bireysel zenginlikler için toplumu aç bırakır, yoksulluğu yönetmek istersiniz…

4- emeğin, emekçinin değil sömürenin, faşistin bayrağını taşır, ona kulluk edersiniz…

Ve daha çokça soytarılık etmek için birbirinizle yarışırsınız… ve en büyük zararı inanca ve kutsal değerlere verirsiniz… canınız cehenneme…’

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.