SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİ’NİN SEVİLEN İSMİ HIDIR GÜNEŞ MECLİS ÜYELİĞİNE BAŞVURDU

AK Parti Esenyurt ilçe teşkilatının sevilen ismi Hıdır Güneş meclis üyeliğine aday olduğunu açıkladı. Dosyasını ilçe başkanı Harun Özer ve belediye başkan adayı Hamit Öncü’ye teslim eden Hıdır Güneş’i sevenleri ve kanaat önderleri de yalnız bırakmadı.

Bilgileri Kopyala
AK PARTİ’NİN SEVİLEN İSMİ HIDIR GÜNEŞ MECLİS ÜYELİĞİNE BAŞVURDU
Kategori: Genel - Bu haber 58.116 kez okundu.

Esenyurt AK Parti ilçe teşkilatının başarılı ve sevilen ismi Hıdır Güneş meclis üyeliği başvurusunu gerçekleştirdi. Sevenleri ve STK başkanlarıyla ilçe teşkilatını ziyaret eden Güneş burada adaylık doyasını ilçe başkanı Harun Özer ve Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü’ye teslim etti.

AK PARTİ AİLESİNİN FERDİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Burada bir açıklama yapan Hıdır Güneş, ‘Bugüne kadar bir çok kademesinde görev yaptığım AK Parti ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı gurur duyuyorum.

Bugün burada meclis üyeliği başvurumu gerçekleştirdim. Siyasete başladığım, çocukluğumun, gençliğimin geçtiği ilçe olan Esenyurt‘ta değerli hemşerilerime daha iyi hizmet sunmak ve Esenyurt’u yeniden AK Parti belediyeciliğine katmak adına üzerime düşen bir görev olduğunu düşünerek meclis üyeliği adaylığına başvurdum.

Esenyurt için yeni bir sayfa açma zamanının geldiğini herkes gibi ben de biliyorum. Esenyurt inşallah 31 Mart gecesi bir kez daha AK Belediyecilik ile tanışacak.

GÖNÜLLERE GİRMEYE TALİBİM

2001 yılında başlayan bu kutlu yürüyüşte bu davaya omuz vermek için bu göreve talibim. Ben gerek eğitimim ve STK yöneticiliği görevlerim ile gerekse iş hayatımdaki tecrübemle bu şehrin ileriye gitmesine katkı sunmak için bu göreve talibim. Bu şehrimizde yaşama sebeplerini artırmak için bu göreve talibim. Her yerde olmak için bir gönüle girin diyor Hz. Mevlana. Çünkü sevenler sevdiklerini gönüllerinde saklarlar ben gönüllerinize girmeye talibim. Niyetimiz hayır akıbetimiz hayır diyerek Allah’ın izni ve sizlerin destek ve dualarıyla bismillah diyerek yola koyuldum. Çıkmış olduğum bu kutlu yolda Rabbim bizleri mahcup etmesin’ açıklaması yaptı.

HIDIR GÜNEŞ KİMDİR?

Hıdır Güneş1983 Erzurum Aşkale doğumlu ve evli iki çocuk babası. 1993’ten beri Esenyurt Şehitler Mahallesi’nde ikamet ediyor. Lise mezunu olan Güneş, Güneşoğulları Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor.

1996’da Avcılar Nakipoğlu Kuran Kursu’nda hafızlığını tamamlayan Hıdır Güneş daha sonra AK Parti’nin gençlik kolları, mahalle yönetim kurulu üyeliği, mahalle başkanlığı ve son olarak ilce yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.

Erzurum Aşkale Haydarhacı Köyü Dernek Başkanlığı görevini hale hazırda sürdüren Güneş, Erzurum Konfederasyon Yönetim Kurulu Üyeliği, Esenyurt Erzurum Federasyon Yönetim Kurulu üyeliği ve Aşkale Dernekler Federasyonu Başkan vekili görevlerinde bulunuyor.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!