SON DAKİKA

En Son Nokta

AKTAŞ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ: DİLLERE DESTAN DÜĞÜNLE EVLENDİLER

Esenyurt’un önemli ailelerinin başında gelen Aktaş ailesinin sevilen ismi Emrah Aktaş hayatını Leyla Kurt ile birleştirdi. Genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli katılarak Aktaş ve Kurt ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Bilgileri Kopyala
AKTAŞ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ: DİLLERE DESTAN DÜĞÜNLE EVLENDİLER
Kategori: Genel - Bu haber 63.236 kez okundu.

Mavi Gold Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde mutlu çifti başta Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt başta olmak üzere, belediye başkan yardımcısı Orhan Ayyıldız, meclis üyeleri Tahsin Ergenç, Okan Çifçi ve Dilaver Arvas, AK Parti Belediye Başkan aday adayı Murat Özden, AK Parti gençlik kolları başkanı Erhan Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Beylikdüzü gençlik kolları başkanı Muhammet Ömer Tuncer ve yönetim kurulu üyeleri, STK başkanları, kanaat önderleri ve birçok tanınan önemli şarkıcı katıldı.

Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ve AK Parti ilçe başkanı Harun Özer gönderdikleri telgrafla genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

BOZKURT İKİ AİLEYİ TEBRİK ETTİ

Düğün törenine katılarak genç çifti tebrik eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ‘Gençlerimiz bir ömür boyu mutlu olsunlar. Onları tebrik ediyorum. Genç kardeşlerimiz sevgiyle başlayan güzel bir birlikteliğin başındalar. Sevgileri daim olsun bir ömür boyu eksiltmesin. Sevgi bir ailede bir ilişkide olmazsa olmaz. Güçlü bir sevgi ile bir ömür boyu bir birinizle bağlı kalacaksınız. Hayat uzun. Bu uzun hayatta sevginin yanına başka şeylerde eklemelisiniz. Bu duyguların başında saygı gelir. Bir birinize sadakatle bağlanmalısınız. Ülkemize dürüst, ahlaklı evlatlar yetiştirmenizi temenni ediyorum’ dileklerinde bulundu.

HARUN ÖZER MESAJINDA MUTLULUKLAR DİLEDİ

Şehir dışında olması nedeniyle düğün törenine katılamayan AK Parti ilçe başkanı Harun Özer gönderdiği mesajda genç çifte mutluluklar dilerken, ‘Emrah ve Leyla önemli bir adım atarak artık ömür boyu bir birlerine sadakat yemini ettiler. İnşallah ömür boyu hep böyle mutlu olurlar. Çıktıkları bu yolda mutluluğunuz daim olsun. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim’ diyerek Aktaş ve Kurt ailelerini tebrik etti.

HAKAN AKTAŞ ‘AŞİRET BÜYÜKLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN’

Damadın ağabeyi Hakan Aktaş Ensonnokta’ya yaptığı açıklamada Ertoşi Aşireti mensubu Aktaş Ailesi olarak ve Pinyanişi Aşiretine mensup gelin tarafı Kurt Ailesi olarak düğünümüze Irak’tan, Diyarbakır’dan, Hakkari’den, Şırnak’tan, Van’dan, Bursa ve Ankara’dan katılan aşiret büyüklerimize ve aile yakınlarımıza teşekkür ederiz. 3 gün boyunca devam eden düğünümüze binlerce insan katılarak yanımızda olduklarını gösterdi. Bu bizim için çok anlamlıydı. Yine Esenyurt’taki ve İstanbul’un diğer ilçelerinden düğünümüze katılan hemşerilerimize, dostlarımıza ve kanaat önderlerimize şükranlarımı sunuyorum. Büyük bir aile olduğumuzu bizlere hissettirdiler. Allah hepsinden razı olsun’ dedi.

NİZAMETTİN AKTAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Oğlu Emrah ve gelini Leyla’nın düğün törenine katılan tüm dostlarına ayrı ayrı teşekkür eden damadın babası Nizamettin Aktaş, ‘Oğlum Emrah ve gelinimiz Leyla’nın düğün törenlerinde bizleri yalnız bırakmayan devletimizin saygın yöneticilerine ve bürokratlarına, milletvekilimize, siyasi büyüklerime, çalışma arkadaşlarıma, iş insanlarına, siyasi parti temsilcilerine ve mahalle muhtarlarımıza, STK başkanlarına, gazeteci dostlarımıza, tüm dost ve akrabalarımıza sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİ sunarım. Rabbim eksikliğinizi göstermesin. İyi ki varsınız’ açıklaması yaptı.

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!