SON DAKİKA

En Son Nokta

ALİ EMRAH GÜRBÜZ YOLA ÇIKTI

DEVA Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Mühendis Ali Emrah Gürbüz düzenlediği basın toplantısı ile meclis üyelerini kamuoyuna tanıttı. Gürbüz iddialı açıklamalar yaparak Esenyurt’ta büyük başarı elde edeceklerini belirtti.

Bilgileri Kopyala
ALİ EMRAH GÜRBÜZ YOLA ÇIKTI
Kategori: Genel - Bu haber 67.640 kez okundu.

İlçe Binasında gerçekleşen toplantıda basın mensuplarına açıklama yapan ilçe başkanı Ömer Karahan Esenyurtta bazı şeylerin değişmesi gerektiğini belirtti. Karahan,‘Deva Partisi olarak bu ilçede geçmişimiz var tabi. İlçe başkanı olduktan sonra yeniden bir yapılanmaya girdik. Seçime oldukça hazırız. Partimizin genel başkanı Sayın Ali Babacan ilçemizle özel ilgileniyor. Biz emek veriyoruz. Emeğimizin sonucunu almak isteriz tabi. Türkiye’nin dikkatini çeken bir yer. Tayyip beyin veliahdını, Ekrem beyin geleceğini belirleyecek bir seçim.

Yerele baktığımızda CHP adayına (Ali Gökmen) haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Önce adayı açıklamak, sonra geri çekmek çok hoş bir davranış olmadı. Esenyurt halkının vicdanı rahatsız oldu. Onlarca insan CHP’ye oy vermeyeceğiz diyor. DEM’li birinin aday gösterilmesine tepki var. Hükümete baktığımızda vatandaş ekonomik anlamda ciddi problem yaşıyor. Bunu görmek lazım. İnsanlar arayış içerisinde. Ortada siyasi bir boşluk var. Bu boşluğu değerlendirip başarılı olacağız’ açıklaması yaptı.

ESENYURT YAŞANILABİLİR ÇAĞDAŞ KENT OLACAK

Meclis üyeleri tanıtım töreninde konuşan Deva Partisi Esenyurt Belediye Başkan Aday Ali Emrah Gürbüz Esenyurtta ahlaklı siyaset yapılmadığını belirtti. Gürbüz, ‘Yeni bir siyasetçi olarak bana sorsalar ‘Esenyurtta ne eksik’ diye siyasi ahlak eksik bence derim. CHP’de yaşanan adaylık krizine bakın. Önce birini atadılar sonra 2 günde değiştirdiler. Bu emsal oldu kötü bir emsal. Türk siyasetinde ahlak eksikliği var. Hepimiz burada bir amaç için bir aradayız ama dışarıdan biri aday gösterilince Esenyurtta tepki gösteren yok. Esenyurtun sokaklarını bilmeyen paraşütle inenlerin başarılı olması mümkün değil. Bizi onlarla yarıştırın. Çıkalım hep beraber tartışma programına halk hepimizi görsün. Ülkede ciddi bir ekonomik problem var. Ama yetersiz muhalefet nedeniyle uzun yıllardır görevde olan bir iktidar var. Bunların değişmesi lazım. Bunun içinde temiz ve ahlaklı bir siyasetten bahsediyorum. Esenyurtta gelince bu ilçede yaşayan biri olarak sorunları çok iyi biliyorum. Sorunlarla alakalı gerçekten önemli projelerimiz var. Çok iddialıyız. İddialı bir kadro oluşturduk. Bu kadro ile başaramayacağımız hiçbir şey yok’ diyerek iddiasını ortaya koydu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!