SON DAKİKA

En Son Nokta

İÇ ANADOLU PLATFORMU BAŞKAN HAMİT ÖNCÜ’YE SAHİP ÇIKTI

Başkanlığını Hüseyin Kaya’nın yaptığı İç Anadolu Dernekler Platformu AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü’yü sabah kahvaltısında ağırladı. Platform yöneticileri iş adamı Cemil Ceylan’ın listede yer alması gerektiğini belirtirken Hamit Öncü’ye tam destek sözü verdi.

Bilgileri Kopyala
İÇ ANADOLU PLATFORMU BAŞKAN HAMİT ÖNCÜ’YE SAHİP ÇIKTI
Kategori: Genel - Bu haber 68.016 kez okundu.

Esenyurt’ta yeni kurulan İç Anadolu Dernekler Platformu AK Parti belediye başkan adayı Hamit Öncü’yü ağırladı. Köfteci Yusuf Usta VİP salonunda gerçekleşen buluşmada platform başkanı Hüseyin Kaya Başkan adayı Hamit Öncü’ye destek vereceklerini belirtirken platform olarak Cemil Ceylan’ın meclis listesinde görmeyi arzuladıklarını ifade etti.

HAMİT ÖNCÜ’YÜ DETEKLİYORUZ

Ülke olarak hassas bir dönemden geçtiklerini belirten Hüseyin Kaya, ‘Böyle bir gerçek varken bize düşen Cumhur İttifakının adayı Hamit Öncü’yü desteklemek olmalıdır. Hamit Öncü Esenyurtta herkesin yakından tanıdığı, dürüst bir siyasetçidir. Birlikte Esenyurt Belediye meclisinde çok güzel çalışmalara imza attık. Onun mücadelesine şahidim ve kefilim’ açıklaması yaparken Cemil Ceylan yapılacak listede görmeyi arzuladıklarını belirtti

AK PARTİ’DE OLMAKTAN SON DERECE MUTLUYUM

AK Parti ailesi içerisinde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden meclis üyesi aday adayı Cemil Ceylan, ‘Platformumuz biliyorsunuz yeni kuruldu ama çok kaliteli derneklerinden ve başkanlarından oluşmaktadır. Bugün davetimize bizleri kırmayarak icabet eden AK Parti belediye başkan adayı Hamit Öncü ve ilçe başkanımız Harun Özer’e teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart gecesi AK Parti seçimden zaferle ayrılacak ve bayrağını bir kez daha belediye dikecektir. Ben buna canı gönülden inanıyorum. Bugün buraya katılarak bana destek olan ve destek veren tüm dernek başkanlarıma, platform başkanıma tüm dostlarıma gönülden teşekkür ediyorum’ dedi.

DEVASA BÜTÇE İLE BU KENTİ YENİDEN İNŞAA EDERİZ

Yeni kurulan iç Anadolu Platformu başkanı Hüseyin Kaya nezdinde tüm yöneticilerine teşekkür eden AK Parti belediye başkan adayı Hamit Öncü, ‘Öncelikle platformunuz hayırlı olsun. Hep birlikte inşallah Esenyurt’a çok güzel projeler kazandıracağız. Esenyurt ve İstanbul son beş yılda içerisinde çok kötü yönetildi. Adeta Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’u yönetmediği dönmelere dönüldü. Esenyurt ve İstanbul’un trafik problemi çözülmediği gibi bu problem her geçen gün arttı. Çöplerin dahi toplanmadığı, sosyal donatı alanlarının yapılmadığı, kadınların gençlerin çocukların ihmal edildiği bir kent haline geldi. Devasa bütçeye sahip olan Esenyurt bunu hak etmiyor. İnşallah 31 Mart günü iktidara geldiğimizde tüm bu eksiklikler ortadan kaldırarak Esenyurt’u daha yaşanılabilir bir hale getireceğiz’ açıklamasında bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!