SON DAKİKA

En Son Nokta

ARTFIRIN SEÇKİN DAVETLİ TOPLULUĞUNUN KATILIMI İLE HİZMETE GİRDİ

Pelikan AVM’de hizmete giren ARTFIRIN seçkin davetli topluluğunun katılımı ile resmî açılışını gerçekleştirdi.

Bilgileri Kopyala
ARTFIRIN SEÇKİN DAVETLİ TOPLULUĞUNUN KATILIMI İLE HİZMETE GİRDİ
Kategori: Genel - Bu haber 72.385 kez okundu.

Erol Bahadır Bilgiç’in sahibi olduğu ARTFIRIN’ın açılışına bölgemizin birçok önemli ismi katıldı.

Açılışına Avcılar Kaymakamı Orhan Burhan, MHP 27. Dönem milletvekili Hayati Arkaz, MHP ilçe başkanı Sezgin Çamur, Vatan Partisi İlçe Başkanı Yavuz Demirel, Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı İbrahim Üstündağ, Kumburgaz Jandarma Özel Eğitim Merkezi Komutanı Yarbay Sadık Tatar, Haliç Üniversitesi Avcılar Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tetik, Yeşilay Başkanı Sevtap Sarı, Yeşilayspor Başkanı Ufuk Güneş, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Kapusuz, Esnaf Derneği Başkanı Şahin Gültekin, AK Parti eski ilçe başkanları Gürhan Bilgiç ve Gürsel Balaban, Önder Başkanı Seyfullah Sevinç, iş adamları Akay Tambulut, Murat Kılınçsoy, Ahmet Kaplankaya, Musa Büyükkardeşler, Ünal Güneri, Hatip Abdar, Alper Aydın, Talip Cebeci, Mehmet Karaca, Osman Şahin, önceki dönem meclis üyeleri Eren Ertürk ve Şenol Aydın, futbol teknik drektörleri Dursun Güven, Kazım Sönmez, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

BURHAN BOL KAZANÇLAR DİLEDİ

Açılışa katılan Avcılar Kaymakamı Orhan Burhan Artfırın’ın Avcılar’a ticari anlamda katkı sunacağını belirtirken bu ve benzeri işletmelerin Avcılar’ın cazibesini artıracağını belirterek, katılan herkese teşekkür etti.

ARKAZ TEBRİK ETTİ

Erol Bahadır Bilgiç’in Avcılar’da kendini kabul ettiren başarılı bir iş adamı olduğunu belirten MHP 27. dönem milletvekili Hayati Arkaz, ‘Erol gerçekten Avcılar’da sevilen ve takdir edilen bir esnaf. Bugün bu işletmenin açılışında olma nedenimizde bu. Erol gibi esnafların her zaman yanında olmak ve desteklemek gerekiyor. Bu işletmenin Avcılar’a ve bu AVM’ye değer katacağına inanıyorum. Erol kardeşimi tebrik ediyor ve bol kazançlar diliyorum’ açıklaması yaptı.

EROL BAHADIR BİLGİÇ TEŞEKKÜR ETTİ

Açılışına katılan misafirleriyle tek tek ilgilenen ve onlara teşekkür eden ARTFIRIN işletmecisi Erol Bahadır Bilgiç, ‘Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarıma ve büyüklerime teşekkür ediyorum. Artfırın olarak Avcılar ve bölge halkına leziz tatları tatmalarını sağlamaya devam edeceğiz. Bu mutlu günümüzde bizleri kırmayarak buraya gelen ve kaymakamımıza, milletvekilimize, siyasi parti ilçe başkanlarına, muhtarlarımıza, gazeteci dostlarımıza, iş adamlarına, siyasi büyüklerimize, esnaflarımıza, dostlarıma ve yakınlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum’ diyerek tüm misafirlerine şükranlarını iletti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!