SON DAKİKA

En Son Nokta

AVCILAR AK PARTİ DANIŞMA MECLİSİ COŞKULU GEÇTİ

Abdullah Küçükoğlu’nun ilçe başkanı olmasından sonra yeniden yapılanmaya giren ve faaliyetlerini artıran Avcılar AK Parti ilçe teşkilatı Danışma Meclisi’ni coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirdi.

Bilgileri Kopyala
AVCILAR AK PARTİ DANIŞMA MECLİSİ COŞKULU GEÇTİ
Kategori: Genel - Bu haber 11.472 kez okundu.

Avcılar’da bulunan Okyanus Koleji’nde ilçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu başkanlığında yapılan Danışma Meclisine MKYK üyeleri Prof. Dr. Cüneyt Yüksel ve Mücahit Birinci, Milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Rumeysa Kadak , İl Teşkilat Başkanı İsmet Öztürk ,İl Dış İlişkiler Başkanı Fahri Şahin, İl Yönetim Kurulu üyeleri Tuncay Çokyaman , Mehmet Küçük, Fatih Karaman , Vuslat Şimal Kafkasoğlu  , Akın Bayram, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Servat Yazıcı, Tarkan Burçak  Uygun, Onur Yalçınkaya, Serkan Güleç ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Banu Savaş gibi isimler katıldı.

KÜÇÜKOĞLU, ‘RABBİM BU MİLLETE ÜMMETE HİZMET EDENLERDEN EYLESİN’

Danışma Meclisinde konuşan ve bu davada olmanın kendisini ziyadesiyle memnun ettiğini belirten İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu, ‘AK Parti’de makamların mevkilerin bizim için herhangi bir önemi yoktur. Bizim için, Önemli olan, büyük olan davamızdır. Rabbim bizleri, bu millete, bu ümmete hizmet edenlerden eylesin.

AK Parti bir dava partisidir. Bu davanın mayasında, İstanbul surlarına bayrağımızı asan Ulubatlı Hasan’ın cesareti var. Bu davanın mayasında Çanakkale’de tek başına İngiliz donanmalarını dur diyen Seyit Onbaşı’nın gücü var. Bu davanın mayasında, 15 Temmuz gecesi hainlere dur diyen Ömer Halisdemir’in cesareti var. Bu davada, 15 yaşında teröristlere geçit vermeyen Eren bülbül kardeşimizin cesareti var. Bu davada AK Parti Avcılar ilçe teşkilatındaki kardeşlerimizin samimiyeti var, azmi var, alınteri var.

Hafızayı beser nisyan ile maluldür. Hatırlamalı ve hatırlatmalıyız. Havalarda ucan yazar kasaları, hastanelerde rehin kalan bebekleri, batan bankaları unutmadık. 20 yılda tüm sorunlara rağmen ülkemizi getirdiğimiz yeri anlatalım. Pandemi sebebiyle Millet olarak bugün de büyük badirelerden geçiyoruz, ağır imtihanlar veriyoruz. Şunu unutmayalım ki bizi biz yapan, Bizi millet yapan değerlerimizin etrafında kenetlendikçe kazanamayacağımız hiçbir mücadele yoktur. Dün olduğu gibi bugün de zafer, hakkın ve hakikatin yanında yer alan aziz milletimizin olacaktır’ diyerek sözlerini tamamladı.

BİRİNCİ, ‘MUHALEFET POLİTİKA ÜRETEMİYOR’

Danışma Meclisi’nde konuşan MKYK üyesi Mücahit Birinci, “Dünyadan bakınca Türkiye sınırları dışına çıkamayan bir Türkiye. Türkiye’nin içinden bakınca Ankara’nın sınırlarını çıkamayan bir siyaset. Onun için CHP, iktidarı koridorda aradı. Statükonun, vesayet makamlarının koridorlarında aradı iktidarı. Bizim bir diğer büyük başarımız da ülkenin ana muhalefet partisine iktidarın yolunun sandıktan geçtiğini öğretmek olmuştur. ‘İktidarı genelkurmay koridorlarında aramayacaksın, milletin önündeki sandıkta arayacaksın.’ dedik. Onun için en önemli projelerimizden biri de CHP’ye sandığın yolunu öğretmiş olmamızdır”  dedi.

Türkiye’nin Somali’den Libya’ya her yerde inisiyatif aldığına vurgu yapan Birinci, “Muhalefet politika üretemeyince kuyu kazıyor, çelme takmaya çalışıyor. İktidarı muhalefet alaşağı edemez. İktidar kendisi eğer milletinin hizmetinde, ihtiyaçlarını karşılıyor, politika üretiyorsa millet onun arkasında durur. Biz kendimize bakacağız ama onlara da sözümüz var. Bizim ayağımıza çelme takan bir muhalefet yerine bizimle yarışan bir muhalefet olsa” diyerek muhalefet partilerine yüklendi.

KAYNARCA, ‘AT İZİ İT İZİNE KARIŞMIŞ DURUMDA’

Milletvekili Tülay Kaynarca ise yaptığı konuşmada, “AK Parti’nin geçmişinin çok derinlerde olan yüce bir çınar gibidir. Biz sadece bir siyasi parti değiliz. Aynı zamanda Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşını gediğine oturmak üzere bu sütuna omuz vermiş neferleriz. 11 milyonluk teşkilatımızla gönüllüler ordusuyuz. Yalanlarla AK partiyi itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar.  Her türlü yalan konuşuluyor. O zaman bizim yapmamız gereken hakikat güneşiyle onlara cevabını vermeye çalışmak. At izi it izine karışmış durumda. Karşımızda cephelenen ittifak, ‘Recep Tayyip Erdoğan gitsin, ülke ne olursa olsun’ noktasına savrulmuş durumda. Kendi kitlelerini Erdoğan nefretiyle adeta hipnoz etmiş durumdalar. O zaman bizi uyanık olmamız lazım. O zaman bizim diri olmamız, hakikatin peşinden koşmamız lazım. Milletimizin sinir uçlarına dokunarak adeta bir dalgalanma yaratmak istiyorlar. Daha 3-4 gün gönce Etimesgut ilçe başkanı ‘Bunların kökünü kazıyacağız’ dedi. Kim ‘bunlar’ dedikleri? Biziz, biz. Bu milletin evlatları. Adamın zihniyeti bu. Bu zihniyet hiç değişmeyecek” dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!