SON DAKİKA

En Son Nokta

AVCILAR AK PARTİ’DEN FUTBOL ŞÖLENİ

Avcılar AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı Spor Komisyonu futbol şöleni tertipledi. Spor Komisyon başkanı Savaş Şengül, pandeminin getirmiş olduğu tahribat nedeniyle teşkilat mensuplarının kaynaşması adına bu gibi etkinliklere devam edeceklerini belirtti.

Bilgileri Kopyala
AVCILAR AK PARTİ’DEN FUTBOL ŞÖLENİ
Kategori: Genel - Bu haber 7.457 kez okundu.

Avcılar AK Parti çalışmalarını sürdürüyor. Sosyal Politikalar Başkanlığına bağlı Spor Komisyonu, pandeminin yaratmış olduğu tahribatı düzenlediği futbol turnuvası ile aşmaya çalışacak.

Spor Komisyon başkanı Savaş Şengül Kardeşler Halısaha’da başlayan futbol şöleninde kendilerine destek olan Sosyal Politikalar Başkanı Ayşe Narinlik’e, İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu ve il yönetimine teşekkür etti.

AMACIMIZ KAYNAŞMAYI SAĞLAMAK

Şengül, ‘Dünyanın büyük felaketi pandemi gerçekten toplumlara büyük zarar verdi. Bunu aşmak için bizlerde Sosyal Politikalar Birimi olarak teşkilat içerisinde futbol turnuvası tertiplemeyi düşündük. Tüm Mahallelerden bir takım çıkardık. Amacımız teşkilat mensuplarının kaynaşması. Bir birini daha iyi tanıması. İnşallah bundan sonra bu çalışmalarımız devam edecek. İnşallah final mücadelemize İl Başkanımız da katılarak şampiyon olan takımımıza şampiyonluk kupasını takdim edecek’ şeklinde konuştu.

AÇILIŞ VURUŞUNU İL TEŞKİLAT BAŞKANI VE İLÇE BAŞKANI YAPTI

Avcılar Merkez Mahallesi ve Cihangir Mahallesi’nin ilk maçta karşı karşıya geldiği futbol şöleninde maçın başlama vuruşunu AK Parti İstanbul Teşkilat Başkanı İsmet Öztürk ve ilçe başkanı Abdullah Küçükoğlu birlikte yaptı. Teşkilat Başkanı İsmet Öztürk takımlara başarılar dilerken Sosyal Politikalar Başkanlığını organizasyonundan dolayı tebrik etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!