SON DAKİKA

En Son Nokta

AVCILAR’DA NELER OLUYOR! HERKES BİLDİĞİNİ YAPIYOR

Avcılar ilçesinde herkes bildiğini yapıyor. İmar skandalları almış başını gitmiş. Havai fişek atan atana. Ambarlı’da düğün salonu olarak işletilen mekanlar otoparklarından fahiş ücretler toplamaya başladı. Avcılar sahipsiz bir kent mi?

Bilgileri Kopyala
AVCILAR’DA NELER OLUYOR! HERKES BİLDİĞİNİ YAPIYOR
Kategori: Genel - Bu haber 10.907 kez okundu.

Avcılar Kaymakamı Sayın Kemal İnan beyefendi kentinize sahip çıkın.

*Bakınız, Avcılar Ambarlı sahilinde bulunan ve düğün salonu olarak işletilen mekanlar her cuma, cumartesi ve pazar günü yaptıkları düğün organizasyonlarında gece geç saatlerde havai fişekler atıyor. İstanbul Valimiz Sayın Ali Yerlikaya yasaklamadı mı? İlla ki birinin ölmesi, bir yerlerin yanması, F E L A K E T mi yaşanması lazım. Neden yasaklamıyorsunuz? Bu yerlerle alakalı gereken incelemelerde bulundunuz mu? Bu yerlerin yıkım kararı varken aldıkları ruhsatlar yasal mı?

*Kaymakam Kemal İnan beyefendi bakın bu düğün salonu olarak işletilen mekanlarda yasal olmayan bir şekilde değnekçiler çalıştırılarak araç başına 30 TL otopark ücreti alınıyor. Yasal olmayan bu para toplama organizasyonlarıyla alakalı bugün ve geçmişe dönük hangi uygulamayı yaptınız? Hangi cezaları kestiniz?

*Sayın Kemal İnan beyefendi. Defalarca yazdım lakin yasal bir inceleme başlattığınızı duymadım. Bakın bu iş sizin de başınızı ağrıtacak. Avcılar’da ki imar skandallarını sağır sultan bile duydu. Sokakta ki boyacı çocuk bile konuşur hale geldi. İnşaatların tamamında büyük bir problem olduğu, çıkmalar, kot farkları, çekmeler, satın almalar, dubleksler, bodrum yükseltme, değerli bölgelerde asma kat, çatılarda çift kırım gibi birçok İMAR durumundan belediye yönetiminin ciddi rant elde ettiği iddia ediliyor. Defalarca yazdım bir kez daha hatırlatayım. Benden söylemesi Bu skandallar herkesi hukuki anlamda sıkıntıya sokar. İmardan sorumlu başkan yardımcısı, imar müdürü, imar şefi, yapı kontrol müdürü, bölge mühendisleri, imar ve yapı kontrol müdürlüklerinde çalışan personellerle alakalı soruşturmanız var mı? İçlerinde gerçekten görevini layıkıyla yapan dürüst, kaliteli, devletini ve milletini düşünen personel vardır lakin yanlışlıklara imza atanlar ne olacak? Doğru ile yanlış hiç bir olur mu?

Avcılar Kaymakamı Sayın Kemal İnan beyefendi. Size görevinizi hatırlatmaktan ziyade görev yaptığınız ilçenin daha huzurlu hale gelmesi için uyarılarda bulunuyor ve bizlere ulaşan iddiaların araştırılmasını, soruşturulmasını arzuluyoruz. Dilerim kısa süre içerisinde bizlere ulaşan iddialarla alakalı gerekli çalışmaları yapar kamuoyunu bilgilendirirsiniz.

ÖZEL HABER: EMİN BEYAZ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!