SON DAKİKA

En Son Nokta

AVCILAR’IN SEVİLEN İSMİ LEVENT AVŞAR MECLİS ÜYELİĞİNE SOYUNDU

Avcılar’ın sevilen isimlerinden biri olan kanaat önderi Levent Avşar düzenlediği basın toplantısında meclis üyesi adaylığı açıklamasında bulundu. Toplantıya çok sayıda kanaat önderi de katılarak Levent Avşar’a destek verdi.

Bilgileri Kopyala
AVCILAR’IN SEVİLEN İSMİ LEVENT AVŞAR MECLİS ÜYELİĞİNE SOYUNDU
Kategori: Genel - Bu haber 61.482 kez okundu.

Pelikan AVM’de yer alan Tavada Tavuk Restaurant’ta gerçekleşen basın toplantısında Kanaat önderi Levent Avşar’ı sevenleri ve STK başkanları yalnız bırakmadı.

Toplantıya Ardahan Göle Yeni Demirkapı Köyü Dernek Başkan Vekili Turgut Cabak, Ardahan Hoçvan Hasköy Dernek Başkan Vekili Metin Avşar, Bağımlılar Dernek Başkanı Öztürk Karahan, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi kanaat önderi ve aynı zamanda esnaflarından Zafer Akbay, Sivas kanaat önderi ve Mustafa Kemalpaşa Mahallesi esnaflarından Ramazan İşler ile basın mensupları katıldı.

LEVENT AVŞAR KİTLELERİ SÜRÜKLEYECEĞİME İNANIYORUM

Düzenlediği basın toplantısında iddialı açıklamalar yapan Levent Avşar, ‘Uzun bir süre Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde esnaflık yaptım. Ben bu kentin geçmişinde varım. Futbol takımlarında hayatım geçti. STK’larda ki aktif görevim nedeniyle yüzlere insanla temasım oldu. Yaklaşık 10 yıl çalıştığım Avcılar Belediyesi’nde çalıştığım birim gereği binlerce insana dokunma fırsatı yakaladım.

TARLADA İZİ OLANIN HARMANDA YÜZÜ OLUR

Meclis üyeliğini açıklamamın en önemli nedenlerinden biri aile yakınlarımın ve çevremim baskısıdır. Avcılar’da esnaflık yaşantım, STK yöneticiliği ve belediye tecrübesi ile artık mecliste olmam gerektiğini düşünüyorum. Önemli bir atasözümüz şöyle der, ‘Tarlada İzi Olmayanın Harmanda Yüzü Olmaz.’ Siyasi parti yöneticileri kusura bakmasın ama meclis listelerini belirlediklerinde toplumdan uzak, genelde yakınları ya da yandaşlarından tercih yapıyor. Seçilen meclis üyeleri mahallelerden bi haber. Bu durum mahallelerde yaşanan problemleri artırarak büyütüyor.

Emek ve mücadelemiz olmaz ve olmazımızdır. Siyaset olmazımız değildir. Bürokrasiyi hızlı bir şekilde çözmemiz lazım. Neden bunu söylüyorum insanların problemlerinin acilen çözülmesi lazım. Ben bu konuda iddialıyım. 10 mahalleyi onlarca kez gezdim. Sokak sokak, bölge bölge ilçemizin sorunlarını biliyorum. Potansiyelimiz ve heyecanımız yüksek. Akrabalarımla ve çevremle ilçemizde şayet siyasette aktif bir rol üstlenirsem bireylere ve kentime büyük katkılarım olacaktır’ açıklaması yaptı.

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!