SON DAKİKA

En Son Nokta

AYDIN AİLESİ’NİN MUTLU GÜNÜ

Esenyurt Belediyesi AK Partili meclis üyesi Selami Aydın’ın oğlu Ogün Aydın gerçekleşen düğün töreni ile hayatını Edanur Varıcı ile birleştirdi.

AYDIN AİLESİ’NİN MUTLU GÜNÜ
Kategori: Genel - Bu haber 1.822 kez okundu.

Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde gerçekleşen düğün törenine çok sayıda seçkin davetli katılarak mutlu çifti yalnız bırakmadı.

Düğün törenine katılanlar arasında AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Akın Bayram, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Server Gökmen, Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemal Güneysu, AK Parti önceki dönem ilçe başkanı Yasir Çelik, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Adem Ölmez, Belediye Meclis Üyeleri Gazanfer Karakaş, Togay Çoban, Harun Oruç, Aytaç Özer, Cemalettin Solmaz, Fatih Taşdemir, Tarık Erdem, Kenan Kula, Duygu Koç Şimdi, Hüseyin Kaya, Sinem Karaduman, STK Başkanları, Mahalle Muhtarları, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Harika Yıldırım Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, önce ki dönem meclis üyeleri Hüseyin Akbaş, Mustafa Gevrek, Hüseyin Kuruş ve Yusuf Öztoprak, önce ki dönem AK Parti gençlik kolları başkanı Onur Şimşir, iş insanları, seçkin davetli topluluğu ve Aydın ailesi ile Varıcı ailelerinin dost ve akrabaları katıldı.

Damadın babası meclis üyesi Selami Aydın misafirleriyle tek tek ilgilenirken tüm katılımcılara teşekkür etti. Mutluluğu gözlerinden okunan Aydın, damat ve gelini tebrik ederken misafirlerine yönelik ‘Rabbim hepinize evlatlarınızın bu mutlu günlerini görmeyi nasip etsin. İyi ki varsınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’ dedi.

Düğüne katılan siyasiler genç çift ile hatıra fotoğrafı çektirirken iki aileye mutluluk dileklerini iletti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.