SON DAKİKA

En Son Nokta

AYDIN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Selami Aydın’ın oğlu Onur Aydın hayatını Dilan Dağlıkan ile birleştirdi. Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde gerçekleşen düğün törenine seçkin davetli topluluğu katıldı.

AYDIN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Kategori: Genel - Bu haber 8.227 kez okundu.

Şehit Erol Olçok Kültür Merkez’nde gerçekleşen düğün törenine seçkin davetli topluluğu katılarak Aydın ve Dağlıkan ailelerinin mutluluğuna ortak oldu. Misafirlerini kapıda karşılayan ve onlarla özel olarak ilgilenen düğün sahibi meclis üyesi Selami Aydın hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.

Düğün törenine Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, AK Parti ilçe başkanı Harun Özer, önceki dönem belediye başkanı Kemal Deniz Bozkurt, AK Parti il yöneticisi Tarkan Burçak Uygun, CHP il yönetim kurulu üyesi Server Gökmen, AK Parti önceki dönem ilçe başkanı Yasir Çelik, Esenyurt belediyesi başkan yardımcıları ve birim müdürleri, AK Parti, MHP ve CHP’li meclis üyeleri, STK başkanları, Federasyon başkanları, mahalle muhtarları, gazeteciler, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri ve çok sayıda seçkin davetli topluluğu yer aldı.

BOKURT, ‘EVİN HANIMI NE DERSE YAP’

Genç çiftin tebrik eden ve onlarla hatıra fotoğrafı çektiren Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt iki gence nasihatlerde bulunurken, ‘Her iki evladımızı tebrik ediyorum. Birlikte şahit olduğumuz bu güzel gecede rabbim güzel ve vatana yakışır evlatlarımız nasip etsin. Bir birinizin ne ayağına ne de damarına sakın basmayın. Gözlerinin derinliklerine bakın. Ancak problemleri böyle aşarsınız. Rabbim sizlere hayırlı, huzurlu, bereketli bir aile hayatı nasip etsin’ dedi.

ÖZER ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLEDİ

Ak Parti ilçe başkanı Harun Özer Aydın ve Dağlıkan ailelerini tebrik ederken; ‘Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Genç kardeşlerimi tebrik ediyorum. Aileleri kutluyorum. Rabbim gönlünüzce yaşam sürmeyi nasip etsin. Onur ve Dilan sevgiyle başlayan güzel bir birlikteliğin arifesindeler. Rabbim sevgilerini daim etsin. Bir ömür boyu artırsın eksiltmesin. Sevgi bir ailede bir ilişkide olmazsa olmaz. Güçlü bir sevgi ile bir ömür boyu bir birinizle bağlı kalacaksınız. Hayat uzun. Bu uzun hayatta sevginin yanına başka şeylerde eklemelisiniz. Bu duyguların başında saygı gelir. Saygıyı eksiltmeyin. Büyüklerinizden saygıyı eksiltmeyin. Hayat her daim bize güzellikler sunmayabilir. Bazen hayat sizlere zorluklar gösterebilir. Bu tür zamanlarda sabır her zaman yanınızda olsun. Bir adım geri atmaya özen gösterin. Bir birinize sadakatle bağlanmalısınız. Sadakatin olmadığı bir evlilik mutlulukla devam etmez’ diyerek genç çiftleri tebrik etti.

 

Oğlu Onur’un düğün törenine katılan tüm dostlarına ayrı ayrı teşekkür eden meclis üyesi Selami Aydın, ‘Oğlumuz Onur ve kızımız Dilan’ın düğün törenlerinde bizleri yalnız bırakmayan devletimizin saygın yöneticilerine ve bürokratlarına, siyasi büyüklerime, iş insanlarına, siyasi parti temsilcilerine, mahalle muhtarlarımıza, STK başkanlarına, gazeteci dostlarımıza, tüm dost ve akrabalarımıza sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİ sunarım. Rabbim eksikliğinizi göstermesin. İyi ki varsınız’ açıklaması yaptı.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.