SON DAKİKA

En Son Nokta

AYTAÇ AYDIN’A BÜYÜK DESTEK

Önceki dönem Beylikdüzü AK Parti belediye meclis üyeliği yapan iş insanı Aytaç Aydın büyük kalabalıkla gerçekleştirdiği toplantıda milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Bilgileri Kopyala
AYTAÇ AYDIN’A BÜYÜK DESTEK
Kategori: Genel - Bu haber 12.193 kez okundu.

Önceki Dönem Beylikdüzü Belediyesi AK Parti meclis üyeliği yapan bölgenin tanınmış siması, aynı zamanda işadamı Aytaç Aydın, Ardahan Kültür Evi’nde düzenlediği sabah kahvaltısında AK Parti’den İstanbul’da 3. Bölge Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Yoğun katılımla gerçekleşen programda kendisini tanıtarak açıklamalarda bulunan Aydın, ‘28. Dönemde AK Parti Allah’ın izni ile yine büyük bir zaferle iktidarın sahibi olacaktır. Bende partimizin bir neferi olarak bu yolda elimden gelen tüm desteği sağlayacağım. Bugün Ardahan kültür evinde hemşerilerimizle birlikte Ak Parti 3. Bölge Milletvekilliği aday adaylığımı açıkladım. Katılan tüm hemşerilerimize, dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim bizleri mahcup etmesin. Yolumuzu açık eylesin’ açıklamasında bulundu.

SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ

Programa Aytaç Aydın’ın yakınlarının yanı sıra çok sayıda hemşerisi, STK başkanı, mahalle muhtarı, meclis üyesi ve iş adamı da katıldı.

Burada konuşma yapan bir birinden önemli isimler Aydın’a destek verirken milletvekilliği listesinde kendisine yer bulması halinde maddi ve manevi olarak Aytaç’a destek sunma konusunda söz verdi.

Destek konuşmaları sonrasında bir kez daha söz alan Aytaç Aydın, kendisine inanan ve güvenen tüm dostlarına ve misafirlerine teşekkür etti.

AYTAÇ AYDIN KİMDİR?

1984 İstanbul doğumlu olan Aytaç Aydın aslen Ardahanlı.

Evli dört çocuk babası olan Aydın, halkla ilişkiler tanıtım lisans mezunu ve aynı zamanda siyaset bilimi uluslararası ilişkiler yüksek lisans mezunu.

Aytaç Aydın ticari hayatında inşaat ve tekstil işleriyle uğraşıyor.

Kurulduğu günden itibaren AK Parti’de aktif siyasetin içerisinde yer alan Aydın, gençlik kolları, ana kademe ve meclis üyeliği görevlerinde bulundu. Aydın ayrıca birçok STK’nın kuruluşunda ve yönetimde aktif görev aldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!