SON DAKİKA

En Son Nokta

Bahçeli’nin çağrısı yanıt buldu: Ünlü firma indirime gitti

MHP lideri Bahçeli’nin geçtiğimiz haftalarda grup toplantısında şirketlere yaptığı indirim çağrısı yanıt buldu. Ev aletleri üretiminde önde gelen firmalardan Royal, ürünlerinde yüzde 3 ile 5 arasında indirime gitti.

Bahçeli’nin çağrısı yanıt buldu: Ünlü firma indirime gitti
Kategori: Genel - Bu haber 7.302 kez okundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Kasım’daki grup toplantısında şirketlere seslenerek temel ihtiyaç ürünlerinde yüzde 2-5 aralığında indirim yapmaları çağrısında bulunmuştu.

Bahçeli’nin bu çağrısı yankı uyandırırken ev aletleri üretiminde öncü markalardan olan ‘Royal Ev Aletleri Üretim Dış Tic. Ltd. Şti. yaptığı açıklama ile indirime gittiğini duyurdu.

Firmanın yaptığı açıklama şu şekilde:

“Pandemi süreci ve sonrası dünyada ve ülkemizde oluşan kaotik durumdan çıkmanın bir dünya meselesi bir insanlık meselesi olduğunu düşünmekle birlikte ülkemiz özelinde ise fiziki saflarda mesafe, gönül saflarında ise sıkı bir duruş sergilemeliyiz.

Royal Ev Aletleri olarak önemli misyonlarımızdan biride sosyal sorumluluk projeleri üretmek veya üretilen sosyal sorumluluk projelerine de paydaş olmaktır.

Günümüzde pandemi merkezli dünya ve ülkemizde gelişen fiyat değişimlerinin halkımıza yansımasını asgari düzeye indirmenin bir yolu da arzın kăr beklentisini revize etmesinden geçtiğine inanmaktayız.

Bu dönemde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin bir çağrısını basın yolu ile öğrendik.

Bu çağrısında üreticilerden yüzde 3 ile yüzde 5 arasında tüketici namına indirim yapılmasını önermekte idi. Bizde yönetim kurulumuzla bir toplantı yaparak bu çağrıya yanıt vermek istedik. Çıkan karar ise Sayın Devlet Bahçeli’nin önerdiği gibi üretmiş olduğumuz elektrikli ev aletlerinin satışlarında ürüne göre değişkenlik arz eden yüzde 3 ile yüzde 5 arasında bir indirim yönünde olmuştur.

Umuyorum bu çağrıya üretim arzında bulunan firmalar aktif destek olur. Kendi ölçülerimizde tüketici lehine alacağımız bu indirim kararları tüketicilerimizi de rahatlatacaktır. Bu vesile ile birlik ve beraberliğimize de bir katkı sunmuş olacağız.

Royal Ev Aletleri firması olarak çalıştığımız firmalarımızın gereksinimlerini, önceliğimiz olarak belirleyip yeni projeler geliştiriyoruz. Yeniliklere ve gelişmelere her zaman açık bir firma olmak için gayret gösteriyoruz. Tüm ürünlerimizin tamamının üretimini kendi bünyemizde yaparak Elektrikli küçük ev aletlerinde, Çin’e olan bağımlılığı azaltarak, yerli üretimi destekliyor ve pazarın millileşmesini sağlamayı kendimize misyon ediniyoruz. Bu doğrultuda Ortadoğu, Avrupa ve Türkiye’nin en büyük elektrikli ev aletleri üreticisi olan firmamız Türkiye pazarına da yüzde 25 civarında destek sağlamaktadır.

Firmamızın önem verdiği diğer bir konu ise istihdamdır. Bünyemizdeki hem beyaz hem mavi yaka çalışanlarımızın, yüzde 50 oranından fazlasını son derece başarılı kadın çalışanlarımız oluşturmaktadır. Fabrikalarımızda 600 kişiye istihdam sağlıyoruz. Ayrıca genç nüfusun yetiştirilip başarılı birer iş insanı olarak sektöre kazandırılması da önem verdiğimiz başka bir konudur. Bu husus neticesinde 2022 hedeflerimiz içerisinde 1000-1500 kişiye istihdam sağlamak amacıyla gerekli çalışmaları gerçekleştiriyoruz.

2021 yılı, Royal Ev Aletleri için ticari hacminin büyümesine ek firmamız farklı projelere de imza atmıştır. İçerisinde bulunduğumuz pandemi koşullarının, insanların alışkanlıklarını değiştirmesi ile gerek evden çalışma trendinin fazlalaşması gerekse evde yeme-içme kültürünün artması elektrikli küçük ev aletlerine olan gereksinimi fazlalaştırmıştır.

İhracat kanalından kısaca bahsetmek gerekirse; Çin’in 2020 ve 2021 yılında yaşadığı pandemi krizi, enerji krizi ve navlun krizi nedeni ile tüm dünya ülkeleri sadece Çin’e bağımlılığın aslında tüm sektörler için ne kadar riskli bir durum olduğunu fark ettiler ve yeni pazar ülkeler aramaya başladılar. Bu noktada ülkemiz, hem coğrafi konumu hem de uygun fiyatlarla kaliteli ürün sağlayabilmesi yönüyle ön plana çıkmıştır. Bizde ihracatta 2021 yılı içerisinde ciddi bir ilerleme sağladık ve gelecek yılda yeni atılımlarla hedeflerimizi artırarak devam edeceğiz. Fakat şunu da söylemek gerekir ki, 2021 yılı tüm üretim firmaları için gerek global hammadde krizi gerekse pandemi dolayısı ile çok kolay geçmedi. Firmamız bu sureci tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte, başarılı bir şekilde atlatarak bu pazarda en başarılı marka ve firma olduğunu göstermiştir.

Gelecek hedeflerimiz içerisinde firmamızın üretim ağını genişleterek Ortadoğu, Avrupa ve Türkiye pazarının büyük bir çoğunluğuna hitap etmek. Sağlayacağımız istihdam ile iş gücünün artmasını ve piyasanın güçlenmesini hedeflemekteyiz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.