SON DAKİKA

En Son Nokta

BALABAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Ender Balaban’ın oğlu Ahmet Balaban hayatını Nurbala Akıncı ile birleştirdi. Balaban Kır Bahçesi’nde gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin nikahını Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli kıyarken şahitliklerini ise önemli isimler yaptı.

Bilgileri Kopyala
BALABAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Kategori: Genel - Bu haber 9.337 kez okundu.

Balaban Kır Bahçesi’nde gerçekleşen düğün töreninde genç çifti önemli isimler yalnız bırakmayarak Balaban ve Akıncı ailelerinin mutluluklarına ortak oldu.

Mutlu çiftin nikahını Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli kıyarken şahitliklerini ise ünlü spiker Gülgün Feyman, CHP İstanbul milletvekilleri Zeynel Emre ile Özgür Karabat, Avcılar Kaymakamı Kemal İnan ve Avcılar Belediye Başkan yardımcısı Bülent Zeren yaptı.

Nikah akdi törenine genç çiftin aile ve dostlarının yanı sıra Avcıların önemli isimleri de katılarak Balaban ve Akıncı ailelerinin mutluluklarına ortak oldu.

BAŞKAN HANÇERLİ İKİ AİLEYİ TEBRİK ETTİ

Nikah akdinin ardından gelin Nurbala Akıncı’ya evlilik cüzdanını teslim eden belediye başkanı Turan Hançerli genç çifte mutluluklar dilerken, ‘Ahmet ve Nurbala önemli bir adım atarak artık ömür boyu bir birlerine sadakat yemini ettiler. İnşallah ömür boyu hep böyle mutlu olurlar. Allah çıktığınız bu yolda mutluluğunuzu daim etsin. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim’ diyerek Balaban ve Akıncı ailelerini tebrik etti.

ENDER BALABAN TEŞEKKÜR ETTİ

Damadın babası Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Ender Balaban düğün törenine katılan misafirleriyle tek tek ilgilenirken uzaktan ve yakından gelen tüm akrabalarına ve dostlarına teşekkür etti. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Balaban, ‘Her ikisine de ömür boyu mutlu olmalarını temenni ediyorum. Bugün burada çok büyük bir heyecan var. İki güzel insanın evliliklerine şahit oluyoruz. Dolayısıyla ben de çok mutluyum. Bizi bugün kırmayarak yanımızda olan belediye başkanımıza ilçe kaymakamımız, milletvekillerimize, çalışma arkadaşlarıma, siyasi parti temsilcilerine, meclis üyelerimize, STK başkanlarına, mahalle muhtarlarımıza, Oda ve Vakıf başkanlarımıza, emniyet teşkilatı ve milli eğitim camiasına uzaktan ve yakından gelen tüm akraba ve dostlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum’ diyerek ailesini yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür etti.

Düğün törenine atılan CHP İstanbul milletvekilleri Zeynel Emre ile Özgür Karabat’ta konuşmalarında genç çifti tebrik ederken düğün töreninde bulunmalarından dolayı memnuiyetlerini ifade ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!