SON DAKİKA

En Son Nokta

Başakşehir’den aldı Büyükçekmece’ye verdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Başakşehir’de yapımı planlanan ve 2018 yılında ihalesi tamamlanan 91 milyon liralık “Ata Sporları Merkezi” projesini askıya aldı. Atatürk Olimpiyat Stadı’nın hemen yanında yapımı planlanan Ata Sporları Merkezi projesi, İBB’nin başkanlık koltuğuna CHP’li yöneticilerin geçmesiyle akamete uğramıştı. İBB yönetimi son olarak, Başakşehirlilere söz verilen 91 milyonluk yatırım bütçesini, yeni ihale dahi yapılmadan CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’ne kaydırdı.

Başakşehir’den aldı Büyükçekmece’ye verdi
Kategori: Genel - Bu haber 10.528 kez okundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Başakşehir’de yapımı planlanan ve 2018 yılında ihalesi tamamlanan 91 milyon liralık “Ata Sporları Merkezi” projesini askıya aldı. Atatürk Olimpiyat Stadı’nın hemen yanında yapımı planlanan Ata Sporları Merkezi projesi, İBB’nin başkanlık koltuğuna CHP’li yöneticilerin geçmesiyle akamete uğramıştı. İBB yönetimi son olarak, Başakşehirlilere söz verilen 91 milyonluk yatırım bütçesini, yeni ihale dahi yapılmadan CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’ne kaydırdı. Konu hakkında açıklama yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu “Biz bu alan için yaklaşık bir yıldır kamulaştırma yapıyorduk. Bu projenin bu şekilde kaydırılması bizi çok üzdü” ifadelerine yer verdi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.