SON DAKİKA

En Son Nokta

BAŞARI ÇOCUKLARDAN HEDİYELER BİR ADIM DERNEĞİNDEN

Esenyurt’un önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Bir Adım Derneği farkındalık etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor. Dernek yöneticileri meydanlarda ve parklarda çocuklara karne hediyesi dağıtarak onların başarısına ve mutluluğuna ortak oldu.

Bilgileri Kopyala
BAŞARI ÇOCUKLARDAN HEDİYELER BİR ADIM DERNEĞİNDEN
Kategori: Genel - Bu haber 7.365 kez okundu.

Öğrencilerin ve çocukların yoğun sevgi ve ilgi gösterdiği Bir Adım Derneği Yöneticileri; “2021-2022 eğitim-öğretim yılının bitmesi münasebetiyle karne dağıtım töreninden sonra öğrencilerimize çeşitli hediyeler dağıtmak istedik. Bunun için ilçemizin meydanlarını ve parklarını tercih ettik. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceği emanet ettiği gençlerimize bizimde her konuda destek olmamız ve onların yanında olmamız amaçlı yaptığımız bu sosyal faaliyetlerden Bir Adım Derneği olarak devam edeceğimizi bildiriyor ve gençlerimize başarılar diliyorum” İfadeleri kullandı.

KARNELER BAŞARIYLA DOLU

Bir Adım Derneği Başkanı Ahmet Kaya çocuklarla bir araya geldiği etkinlikle öğrencilere yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Kaya, “Sevgili çocuklar. Siz bir yıl boyunca okula gittiniz. Çalıştınız, yoruldunuz ve bir yılı bitirdiniz. Bir dönem bir yıl bitti demek sizlerin bir yaş büyümesi demektir.  Çok şey öğrendiniz ve karnelerinizi aldınız. Ben inanıyorum ki hepinizin çok iyi, pekiyi karneleriniz var.  Size inanıyoruz. Karne hediyesi olarak sizlere çeşitli oyuncaklar dağıtacağız. Ama çok daha farklı şeyler hak ediyorsunuz. Yalnız sizlerden şu sözü istiyorum;  hep çalışacağız, büyüyünce kadar çalışacağız ve başarılı olacağız. O sözü veriyor musunuz?” ifadelerini kullandı.  Ardından dernek yöneticileri çocuklara eğlenerek onlarla birlikte zaman geçirdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!