SON DAKİKA

En Son Nokta

BAŞARILI İŞ ADAMINDAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Esenyurt’ta ki başarılı çalışmaları ile dikkat çeken iş adamı Sait Üstündağ pandemi kurallarına uygun düzenlediği yemekte hemşerileri ile bir araya geldi. Üstündağ, programda birlik ve beraberlik mesajı verirken olağanüstü günlerde herkesin bir birini kucaklaması gerektiğinin altını çizdi.

BAŞARILI İŞ ADAMINDAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Kategori: Genel - Bu haber 14.080 kez okundu.

Yaşadığımız olağanüstü günlerde koronavirüs salgınının toplumsal dayanışma, birlik ve beraberlik ruhuyla aşabiliriz’ diyen iş adamı Sait Üstündağ, ‘Dünyayı tehdit eden bu küresel salgından toplum olarak birlik beraberlik ruhu ve dayanışmayla çıkılacağına dikkat çekti, alınan tüm önlemlere sıkı sıkıya bağlı kalınmasının önemini vurguladı. Koronavirüsle mücadele için toplumsal seferberlik gerektiğini belirten Üstündağ, “Birlikte mücadele edeceğiz, birlikte kazanacağız ve sağlıklı yarınlarımızı birlikte kuracağız” mesajı verdi.

İş adamı Sait Üstündağ her sene olduğu gibi bu senede geleneksel hale getirdiği kaz ikramı programına siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK başkanları katıldı. Üstündağ’a teşekkür eden dostları eski günlere dönecekleri günleri sabırsızlıkla beklediklerinin altını çizdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.