SON DAKİKA

En Son Nokta

Başkan Erdoğan, AK Parti Esenyurt İlçe Danışma Meclisi katılımcılarına hitap etti: 2024’te…

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, partisinin Esenyurt’taki Danışma Meclisi programına katıldı. Bakan Soylu, burada Başkan Recep Tayyip Erdoğan’la da telefon bağlantısı yaptı. Başkan Erdoğan, AK Parti Esenyurt İlçe Danışma Meclisi katılımcılarına hitap etti.

Bilgileri Kopyala
Başkan Erdoğan, AK Parti Esenyurt İlçe Danışma Meclisi katılımcılarına hitap etti: 2024’te…
Kategori: Genel - Bu haber 11.369 kez okundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, partisinin Esenyurt’taki Danışma Meclisi programına katıldı.

Bakan Soylu, konuşmasının ardından, partililerin yoğun talebi üzerine Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla aradı.
BAŞKAN ERDOĞAN: 2024’TE BELEDİYEYİ GERİ ALACAĞIZ

Telefondan partililere seslenen Başkan Erdoğan, “Değerli arkadaşlarım, hamsileri yediniz kalanları da bize gönderdiniz. Hamsi festivalimizin Esenyurt için hayırlara vesile olmasını Allah’tan diliyorum. İnanıyorum ki yapılacak seçimlerde inşallah 2023 Esenyurt’ta yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacak ve 2024’te de kaybettiğimiz belediyemizi geri alacağız. İnşallah en yakın zamanda, sizlerle beraber belki bahar belki yaz olur ama Ramazan Bayramından sonra sizlerle buluşmanın hasreti içerisindeyim” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!