SON DAKİKA

En Son Nokta

BAYRAM ÇAKIR: AVCILAR’I İDDİALI BİR KENT YAPACAĞIZ

AK Parti Avcılar Meclis üyesi adayı Bayram Çakır Ensonnokta’ya özel açıklamalar yaptı. Tüm meclis üyesi adayı arkadaşlarının çok değerli olduğunu belirten Çakır, ‘Avcılar eski model yöneticiler tarafından da yönetilemez ve yönetilemiyor. Avcılar bu ilçeyi tanımayan dışarıdan paraşütle inmiş yöneticilerle yönetilemez. Bu ilçe ancak Abdullah Küçükoğlu gibi ancak genç dinamik yeni nesil bir yönetici tarafından yönetilebilir’ açıklamasında bulundu.

Bilgileri Kopyala
BAYRAM ÇAKIR: AVCILAR’I İDDİALI BİR KENT YAPACAĞIZ
Kategori: Genel - Bu haber 76.685 kez okundu.

AK Parti Avcılar Teşkilatının başarılı, çalışkan meclis üyesi adayı iş adamı Bayram Çakır Ensonnokta’ya iddialı açıklamalar yaptı. Avcılar’a yıllardır CHP’li yönetim tarafından hizmet gelmediğini ifade eden Çakır, bu makus talihi değiştireceğiz iddiasında bulundu.

CHP’nin adayının bu ilçeyi tanımadığını dışarıdan atamayla geldiğini ifade eden Bayram Çakır, ‘Bu ilçedeki seçimleri çantada keklik görüyorlar. 25 aday adayları olan CHP dışarıdan bir ismi aday göstererek adeta ilçede yaşayan aday adaylarını yok saymıştır. AK Partimiz ise bu ilçenin sevilen, başarılı ve herkesin tanıdığı ismi Abdullah Küçükoğlu’nu aday göstermiştir. Bu yüzden biz bu seçimi kazanacağız diyoruz.

AVCILAR’DA BİRÇOK ŞEY DEĞİŞMELİ

Bu kentin geleceği için değişim zamanın geldiğini ben de herkes gibi görüyorum. Avcılar için yeni bir sayfa açma zamanının geldiğini herkes gibi ben de biliyorum. Avcılar böyle devam edemez yönetilemez. Avcılar eski model yöneticiler tarafından da yönetilemez ve yönetilemiyor. Avcılar günü birlik kararlarla da yönetilemez. Bu şehir hem genç hem tecrübeli yeni nesil bir yönetici tarafından yönetilebilir. Bu konuda ki en doğru isim hiç kuşkusuz Abdullah Küçükoğlu’dur.

Avcılar’ı yeniden küresel iddia sahibi bir kent haline getirmek için bu yola çıktık.

Avcılar’ın ekonomisini büyütmek iş olanakları yaratmak için, Avcılar’a yakışır ve yaşanılır bir çevreye kavuşturmak dünyanın yetenekli insanlarını çekecek cazibe merkezi yapmak için yola çıktık. Cesaretimizi bu kentin insanlarından alıyoruz. Bu ilçenin insanlarına inanıyorum. Gençlere kadınlara emekçilere esnaflara iş insanlarına en çok da bu şehrin o güzel çocuklarına yürekten inanıyorum.

KAZANANIN NET OLDUĞU, KAZANANI MİLLET’ OLDUĞU HİZMET OLDUĞU BİR SEÇİM OLACAK

Çakır, Yoğun çalışmamız devam ediyor, devamda edecek. Sahada insanlarımızla beraberiz, esnafımızı, dernek ve vakıfları ziyaret ediyoruz. Bu ülkenin geleceği, milletimizin huzuru, barışı, birlikte yaşama beklentisinin sayın Cumhurbaşkanımızın şahsında bütünleştiğini görüyoruz. Bu açıdan genel seçimin geçmişte olan hiçbir seçime benzemediğini söylemiştik. Duyulan bu güven her geçen günde artmaktadır. İstanbul ve Avcılar seçimlerinde de durum böyle olacak. İnsanlar oy verme kabinine girdiklerinde, o perdeyi kapattıklarında, vicdanlarıyla tek başlarına kaldıklarında ülke için doğru kararla Sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği adayları destekleyeceklerini düşünüyorum.  Bu yerel seçimi de Allah’ın izniyle aması ve fakatı olmayan bir şekilde kazanmayı planlıyoruz. Bu seçim sonunda inşallah yine hizmet kazanacak, vatandaş özlem duyduğu hizmet ile buluşacak, vatandaşı düşünen Belediyecilik ile tekrar kavuşacak’ diyerek iddiasını ortaya koydu.

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!