SON DAKİKA

En Son Nokta

BELGİN OFLAZOĞLU VETO ETTİ!

İmardan sorumlu Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Belgin Oflazoğlu Orkunoğlu’nun gündeme taşıdığımız kanunsuz yapılarla alakalı birçok dosyayı veto ettiği iddia ediliyor. Oflazoğlu’nun ‘ben varken kimse bunlara iskan veremez’ dediği öğrenildi.

Bilgileri Kopyala
BELGİN OFLAZOĞLU VETO ETTİ!
Kategori: Genel - Bu haber 13.350 kez okundu.

Esenyurt Belediyesi imardan sorumlu başkan yardımcısı Belgin Oflazoğlu Orkunoğlu haberleştirdiğimiz, paylaştığımız ve sürekli gündemde tuttuğumuz inşaatlarla alakalı bir takım girişimlerde bulunmuş.

Nedir onlar? İsmi bizde saklı olan şirketlerin, inşaat firmalarının dosyalarını geri iade etmiş. Hem de yetkililerini belediyeye davet ederek.

Bu inşaatlarının tamamı kanuna uygun YAPILMAYAN projeler. Ruhsatları eski yönetim tarafından verilen bu projeler için bazı aracılar belediye yönetimi ile görüşerek kanunsuz yapıların çözüleceği garantisini verdiği iddia ediliyordu. Tüm bu şirketlerin isimleri, aracıların kimler olduğu, ne karşılığında neden KANUNSUZ bu yapıların sorunlarının da KANUNSUZ halledilmek istendiğini çok iyi biliyorum.

Esenyurt Belediyesi yöneticileri doğru bir hamle de bulunmuş. Bundan sonra aynı kararlılıkla devam edecekler mi hep birlikte yaşayıp göreceğiz.

Yasaların hiçe sayıldığı, kanunsuzluğun BOY gösterdiği belediyelerde yaşananlar ortada. Bunun en acı örneği Avcılar Belediyesi’nde yaşananlar. Dönemin belediye başkanı Handan Toprak ve başkan yardımcısı Burçin Baykal uzun bir süredir cezaevinde. Yine birçok belediye çalışanı da aynı kaderi yaşıyor. Dilerim üzerlerine atılan isnatlardan bir an önce aklanarak yaşantılarına devam ederler.

Bu gelişmeleri günlerdir kaleme alıyorum. Bundan sonra da TAKİP edip kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğim.

ÖZEL HABER: M. EMİN BEYAZ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!