SON DAKİKA

En Son Nokta

BELMA BARUT İLKOKULU EĞİTİM KADROSUYLA TAKDİR TOPLUYOR

Esenyurt’un tecrübeli okul müdürlerinden Halil Aktaş’ın müdürlüğünü yaptığı Belma Barut İlkokulu yeni konsepti ile adeta göz kamaştırırken kadrosuyla da takdir topluyor.

Bilgileri Kopyala
BELMA BARUT İLKOKULU EĞİTİM KADROSUYLA TAKDİR TOPLUYOR
Kategori: Genel - Bu haber 59.508 kez okundu.

Esenyurt’un en tecrübeli okul müdürleri arasında gösterilen Belma Barut İlkokul Müdürü Halil Aktaş mesleki tecrübesi ve ilk gün ki heyecanı ile çalışmalarını sürdürüyor.

2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi öncesinde okuldaki tüm eksiklikleri devletin imkanı ve okulun yapılmasında büyük emekleri olan Abdi İbrahim İlaç Fabrikası imkanlarıyla gideren Halil Aktaş ve ekibi böylece Esenyurt’un ve İstanbul’un en güzel okulunu ortaya çıkarmayı başardılar.

Okulun boya-badana, tadilat-tamirat gibi eksikliklerini gideren Belma Barut İlkokulu eğitimci kadrosu ile de göz kamaştırıyor.

Esenyurt’un en kalabalık okullarından birinin müdürlüğünü yapan Halil Aktaş buna rağmen eğitim kadrosu ile birlikte, mahalle muhtarının katkılarıyla velilerle kurduğu başarılı iletişim sayesinde problemsiz bir eğitim öğretim dönemi geçiriyor.

Öğrencilerimiz bizim için çok kıymetli. Onlara en iyi eğitimi vermek için elimizden geleni yapıyoruz açıklamasında bulunan Belma Barut İlkokulu Müdürü Halil Aktaş, ‘Mesleğine ve öğrencilerine aşık öğretmen kadromuz var. Velilerimiz de hayırseverlerimiz de her zaman destekliyor. Baktığınızda kolej gibi okul ortaya çıkararak öğrencilerimizin memnun olduğu güzel bir okulu Esenyurtta kazandırdık. Öğrencilerimiz bizim için çok kıymetli. Onlara en iyi eğitimi vermek için elimizden geleni yapıyoruz.’

Modern sınıflarda ders anlatmanın büyük bir ayrıcalık olduğunu belirten Aktaş, “Emek verince, mücadele edince, birlik olunca bir bütçe planlamasıyla güzelleşti. Hepimiz katkı sunmaya çalıştık. Mesai saatleri dışında çalışarak burada bu ortamı oluşturmaya çalıştık. Öğrencilerimizin gözündeki o şevkin arttığını görmek bizim için güzeli oldu.” diye konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!