SON DAKİKA

En Son Nokta

Beşiktaş’a imza atan Serkan Reçber’in ilk bombası Roger Assale

Beşiktaş’ta Futbol Planlama, Altyapı ve Oyuncu İzleme Bölümü’nün başına geçen Serkan Reçber’in ilk transfer bombası Young Boys forması giyen Roger Assale olduğu iddia edildi.

Beşiktaş’a imza atan Serkan Reçber’in ilk bombası Roger Assale
Kategori: Genel - Bu haber 285 kez okundu.

Beşiktaş Futbol Planlama, Altyapı ve Oyuncu İzleme Bölümü’nün başına TRTSPOR’da yorumculuk yapan Serkan Reçber’in getirilmesinin ardından transfer politikası da belirlenmeye başladı.

‘İLERİDE KULÜBE PARA KAZANDIRIR’

Serkan Reçber’in göreve gelmesinin ardından bir çok kez televizyon ve sosyal medya hesabından övgü dolu sözlerle bahsettiği Roger Assale’ye kanca attı.

Serkan Reçber ve scout ekibinin hızlı ve çabuk oyunu ile  Abuobakar’a benzettiği 24 yaşındaki Fildişili futbolcuyu transfer edilmesi için yönetime bilgi sundukları öğrenildi… Scout ekibinin ileride bize para kazandırır sözlerinin ardından Beşktaş kurmayları harekete geçti. Şenol Güneş’in olumlu karar vermesi halinde siyah beyazlı yönetimin genç golcüyle masaya oturacağı öğrenildi.

Öte yandan  Roger Assale’ye Fransa Lig 1 ekiplerinden Marsilya’nın da genç yıldıza talip olduğu öğenildi.

Roger Assale bu sezon 48 karşılşamada forma giyerken 20 kezde fileleri havalandırmayı başardı. 2019 yılına kadar İsviçre ekibiyle sözleşmesi bulunan Fildişi’li futbolcunun bonservis bedelinin 5 milyon Euro olarak belirlendiği kaydedildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.